Iako je ukusna, priprema ribe može izazvati neprijatne mirise u kuhinji i domu. Miris pržene ili pečene ribe može biti teško ukloniti sa prostorija, ruku i sudova.
Jedan od saveta je da u posudi u kojoj je riba pripremana prokuvate crni čaj, što uklanja miris.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Takođe, u ulje u kojem pržite ili pečete ribu, možete dodati nekoliko kapi limunovog soka, a posudu pre služenja istrljati polovinom limuna.
Za ruke, talog od crne kafe može pomoći u uklanjanju mirisa, a zatim ih operite sapunom.
Otvorite prozore da vazduh cirkuliše dok pripremate ribu.
Takođe, možete napraviti prirodni osveživač prostora kuvanjem kore limuna u vodi, koju zatim stavite u bocu sa raspršivačem.
Sirće ostavljeno na jednom mestu takođe može pomoći u uklanjanju neprijatnih mirisa.
Bonus video: