Radi u EROTSKOM šopu: Ovo su NAJLUĐE stvari koje je VIDEO!

Vesti 31.05.2022 21:10 0

Rad u prodavnici seksualnih igračaka primorao ju je da se suoči sa neobičnim situacijama i mušterijama

Radi u EROTSKOM šopu: Ovo su NAJLUĐE stvari koje je VIDEO!

Shutterstock

Nije sramota imati seksualne želje ili otići u prodavnicu seksualnih igračaka da saznate šta vam najviše odgovara. Ali Amerikanac Pejton Dau, bivši radnik seks šopova, takođe otkriva kako se neke mušterije previše opuštaju pred osobljem, kao i neke od najčudnijih stvari koje je videla, a ovim poslom se bavila sedam godina.

Biti zaprošen u seks shopu nije na vrhu liste veridbi iz snova većine ljudi - ali to ne znači da se to ne dešava.

- Jedan momak je jednom došao u prodavnicu, kupio najskuplji vibrator koji smo imali, a onda zaprosio svoju devojku - priseća se Pejton na TikToku i dodaje da je pristala.

 

Previše im je udobno

Neki kupci takođe zaboravljaju da seks šopovi nisu njihov dom i dele previše informacija sa radnicima. - Jednom je došla žena da kupi čep i pomislila sam da će to biti kraj naše interakcije. Ali, šokantno, iskoristila je svog dečka i izvadila utikač koji je imao i zamenila ga novim, ispred mene - priseća se ona. Ona je nehajno stavila stari u kutiju od one koju je upravo kupila i stavila je u svoju torbu. Jednom je žena skinula svoju odeću i pokušala da  u „sebe“ stavi bateriju kako bi mogla da „napuni“ tačno usred prodavnice.

Muškarci uvek preteruju

Jedan momak je ušao i pitao da li može da zalepi dva ogromna kondoma. - Muškarci se nerviraju kada imaju samo "šargarepe" - objašnjava Pejton i otkriva još jedan primer prekomerne kompenzacije kod momaka, koji se nije tako dobro završio.

Rekao je mušteriji da popije samo jednu pilulu svaka tri dana, a ovaj je popio tri pred njim i potom izašao iz prodavnice. „Ubrzo nakon što su posledice nastupile, vratio se i rekao mi da sam u pravu i otišao u hitnu pomoć“, dodao je Pejton.
 

Udvaranje


„Jedan starac se setio mog rasporeda i dolazio je svaki dan sa flašom pića u nadi da ću s njim otići kući“, kaže Pejton. Otkrio je i da su neki kupci pokušavali da mu ponude gotovinu da uradi nešto za njih, a to su obično bile niže ponude, što je za njega dodatno uvredljivo. „Rad u seks šopu ne garantuje neželjene fotografije, niti znači da možete da me zavedete“, objasniio je Pejton.


 

Komentari (0)
Loading