12:12 Ispovesti DESET meseci nakon TAJNOG venčanja je saznala ISTINU: Shvatila da je njen MUŽ ustvari bio ŽENA, svi se pitaju kako je to uspela!
18:00 Ispovesti Na POKLON je dobila TORTU, a kad ju je ISEKLA, ukočila se od straha i počela da plače: Zbog OVOGA svi misle da je u pitanju CRNA MAGIJA
23:00 Ispovesti Otišao je na prvi SASTANAK sa devojkom i sve je bilo SJAJNO: Pojavio se drugi MUŠKARAC i stvari su IZMAKLE kontroli, nećete veorati šta je SAZNAO!
14:06 Porodica Svakodnevno joj govore da je UBICA: Morala sam to da uradim, moja BEBA je bila izuzetno bolesna!
11:54 Ispovesti Zbog neobjašnjivih SIMPTOMA devet godina je posećivala LEKARE: Bilo je dovoljno da otvori USTA i zubar joj je dao zapanjujuću DIJAGNOZU!
12:15 Ispovesti Mislila je da je PRVI PLES bio savršen: Uočila je KRV ispod venčanice, ispod se mrdalo nešto JEZIVO!
18:20 Porodica Kao TRUDNICA, Ana je saznala da pati od OPAKE bolesti: Lekar joj je rekao da mora ABORTIRA, a ovo je bila njena ODLUKA!
20:59 Porodica MLADIĆ i devojka su se VENČALI: Nakon 20 godina našli su staru FOTOGRAFIJU i otkrili neverovatnu ISTINU!
17:05 Porodica Ima 32 godine i 12 DECE: Ljudi se pitaju da li je čula za KONTRACEPCIJU, a ovo je njen ODGOVOR!
16:30 Ispovesti Bila je na APARATIMA, a doktori su rešili da ih ISKLJUČE: Majka je primetila nešto NEVEROVATNO, ovome se niko nije NADAO!
17:30 Ispovesti Odbila je da POMOGNE sestri koja je bila na SAMRTI: "Javila mi je da UMIRE i zamolila me je da se brinem o njenoj deci, evo zašto nisam ŽELELA"
15:24 Ispovesti Koristila je drogu pa OSTALA bez ZUBA: Transformacije ove MAME izazivaju HAOS na INTERNETU!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore