22:30 Ispovesti Janja je rodila BLIZANCE različite boje kože: "Ljudi ne mogu da veruju sopstvenim očima šta vide"
12:47 Ispovesti O raku KOŽE svi pričaju,a ovome se ĆUTI: Žena koja je išla dva puta SEDMIČNO u solarijum skoro OSLEPELA!
14:27 Ispovesti Nakon dva izlaska pozvao je na TREĆI sastanak, a ona ga je ODBILA: Bićete u ŠOKU kad čujete šta je uradio GODINU dana kasnije!
19:50 Ispovesti Da li je ona MEDICINSKO ČUDO? Dobila je CRNU dijagnozu, planirala svoju SAHRANU, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO!
10:15 Ispovesti Zbog POBAČAJA završila iza rešetaka: Osuđena je na više od 25 godina zbog "GENOCIDA"!
16:30 Ispovesti "Mama mi je kupila nove, velike GRUDI": SOFIJA sada mnogo više ZARAĐUJE, tvrdi da je ovo ulog u BUDUĆNOST!
16:20 Ispovesti Konobarica je OSTALA šokirana zahtevom MLADIĆA: Nakon što je dobio PIĆE, poželeo je samo JEDNO (VIDEO)!
19:05 Porodica Svoju bebu nikad nije OKUPALA, a razlog je i više nego BIZARAN: "Ono što vidite na njoj je TEČNOST u kojoj se RODIO"
13:02 Ispovesti Angažovala sam DADILJU i otišla na SASTANAK: Zatekla sam "JEZIVU" scenu kad sam se vratila kući!
14:48 Ispovesti Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore