17:45 Ispovesti "Radila sam USNE i pre, ali ne preporučujem ovo": Nakon TRETMANA devojka je završila u BOLNICI, a svi se pitaju zašto joj je to uopšte trebalo
11:20 Ispovesti Ana je SMRŠALA 152 kilograma ali sada ima ŠEST kilograma kože viška: Oseća se NIKAD gore, ove probleme nije očekivala!
07:55 Ispovesti Bila sam u ŠOKU, mislila sam da je POGREŠIO sobu: Ana je imala samo JEDAN simptom, a lekar joj saopštio da će umreti
21:55 Porodica I nakon 70 godina BRAKA oni su ZALJUBLJENI: Pogledajte kako baka svog voljenog vraća u ŽIVOT, a reči koje mu izgovara KIDAJU DUŠU (VIDEO)
19:15 Ispovesti Nakon što je bila 27 minuta MRTVA, tražila je papir i olovku: Porukom objasnila šta vidi dok se BORI ZA ŽIVOT!
16:46 Ispovesti Skandal u popularnom RESTORANU: Fudbalerku izbacili iz TOALETA, a onda je usledio haos, odlučili su da provere njen pol
21:33 Ispovesti Ne mogu da sede pored osobe istog POLA: Tek su se VENČALI, a njihova PRAVILA u braku niko ne razume
13:59 Poznati Ispovesti KONOBARA koji su služili POZNATE: Ovaj GLUMAC je prava ŠKRTICA za bakšiš, evo šta kažu za Kejt Vinslet i Kristijana Ronalda
16:45 Ispovesti "Ne želim RUŽNA da rodim BEBU": Influenserka uradila kompletan tretman ULEPŠAVANJA pred POROĐAJ, reakcija drugih MAMA nas je sve IZNENADILA
15:39 Ispovesti "Nikom nije do ORGAZMA kad su mu GRUDI veličine JUPITERA i iz njih curi mleko": Ana ima rešenje kako da PRŠTITE u krevetu kao na početku VEZE
20:56 Ispovesti "ŽELIM da izgledam IZAZOVNO u trudnoći": Druge MAME je napadaju jer ne izgleda kao većina TRUDNICA, a ona od čipkastih tangi ne odustaje
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno