13:00 Porodica Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim? Pet ZANIMLJIVIH odgovora na PISMO NAŠE ČITATELJKE
15:40 Porodica Bilo je NADREALNO: Spremala se za POROĐAJ, ali ovo nije očekivala, svi su ostali u ŠOKU!
11:42 Ispovesti Svi leti pijemo HLADNU vodu: Zbog NAVIKE koju smatramo bezazlenom, Adam je zamalo PREMINUO
11:05 Ispovesti Jeziva smrt mlade TRUDNICE: Ostavili su je da prirodnim putem rodi MRTVU BEBU, a onda je brzo PREMINULA zbog opasne INFEKCIJE
10:28 Ispovesti Doktor se nije kupao PET godina: Njegovi rezultati su ŠOKANTNI, evo kako mu je KOŽA izgledala
21:40 Porodica Hipi roditelji su svom sinu dali 28 imena: "Bila su to drugačija vremena, čak smo delili i partnere"
18:40 Ispovesti Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način
19:37 Ispovesti Bila je na SAMRTNIČKOJ postelji: Očajni MUŽ je podelio MOLBU, a potpuni stranac mu je promenio ŽIVOT
19:00 Ispovesti "Mogla si da držiš noge SKUPLJENE": Za godinu dana rodila je TROJE dece, a sada je SAMOHRANA majka koja se bori sa raznim UVREDAMA
08:05 Poznati "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama
19:30 Porodica Pronađena torbica izgubljena 1957. godine: Više od 60 godina je ostala NETAKNUTA, a njen sadržaj je sve ODUŠEVIO
10:00 Horoskop Novac im je uvek na pameti: Ova 4 znaka su rođena da postanu uspešni ljudi, u jednom poslu su najbolji
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra