"ŽELIM da izgledam IZAZOVNO u trudnoći": Druge MAME je napadaju jer ne izgleda kao većina TRUDNICA, a ona od čipkastih tangi ne odustaje

Vesti 18.10.2022 20:56 0

Mnogim ženama je udobnost prioritet u trudnoći i zato najčešće biraju da nose helanke i trenerke

"ŽELIM da izgledam IZAZOVNO u trudnoći": Druge MAME je napadaju jer ne izgleda kao većina TRUDNICA, a ona od čipkastih tangi ne odustaje

Printscreen/Instagram

Neke žene smatraju da drugo stanje nikako ne može da se uklopi u koncept provokativne odeće, pa drastično menjaju svoj stil u toku trudnoće.

Međutim, trudna Džen Ferguson se oblači potpuno suprotno od toga. Tvrdi da je često bila meta komentatora na internetu, uključujući i druge mame koje su je optuživale da se neprikladno oblači i da zato ne zaslužuje poštovanje.


- I sada kada sam trudna, izgled mi je prioritet. Nastavila sam sa stvarima koje sam ranije radila, samo, naravno, vodim računa o bezbednosti svoje bebe – objasnila je ona. Tako svake dve nedelje ide na manikir i pedikir, a na pet nedelja kod frizera. Takođe dobija masaže i posećuje kiropraktičara svake dve nedelje kako bi zadržala dobro držanje i vežbala koliko joj telo dozvoljava. Kada je odeća u pitanju, ona bira ono što smatra da joj i dalje dobro stoji i šta joj pristaje. Tvrdi da nosi čipkaste gaćice za svog muža kad god je to moguće, a takođe voli da nosi prilično usku odeću. Oblačenje u izazovnu, modernu odeću pomaže joj da nastavi, jer je, kaže, trudnoća ponekad čini tužnom i jadnom.


- Nije svaki dan neverovatan i sjajan, ima dana kada želim samo da legnem i da plačem, ali onda prođe. Posle toga dođe dan kada se osećam odlično i tada odlučim da se brinem o sebi i priuštim sebi nešto da izgledam i osećam se najbolje što mogu – rekla je ona i dodala da je veoma zahvalna na trudnoći jer je to nešto što ona i njen muž su dugo čekali Džen takođe kaže da nije odeća ono što je čini privlačnom, već njen stav. Provokativna odeća je samo dodatak.
 

 

Komentari (0)
Loading