09:00 Ispovesti Trudnica doživela uvrede na poslu: "Kolega mi je rekao da mi treba drugi BRUSHALTER, tako mi je neprijatno"
10:00 Ispovesti Nije mogla da govori, hoda ili diše: Posle strašnog mamurluka, devojka (19) ostala je paralizovana i u komi
14:15 Ispovesti Stavila sam filere u usne kao tinejdžerka: Bila je to najveća greška u mom životu, izgledala sam presmešno
13:46 Porodica Muž se pojavio u porođajnoj sali i napravio skandal: Milena kaže da su ga doktori gledali u čudi, a na kraju su se svi smejali
12:20 Ispovesti Dopustila sam MUŽU da ima ljubavnicu: To je bila moja najbolja prijateljica Sara, zahvaljujući njoj sam sačuvala brak
14:30 Ispovesti Ovako se obukla i krenula u školu po decu: Muž kad je video rekao joj je da odmah mora da se presvuče
13:42 Ispovesti Zbog NASTAVNICE Anastasije u školi je došlo do RASULA: Mame su poludele zbog njenog MODNOG stila, a evo kako se TATE ponašaju
13:10 Ispovesti Dečak (12) završio na hitnoj OPERACIJI nakon što je ovaj predmet gurnuo u uretru do bešike
21:40 Ispovesti Zaboravio je da ponese PASOŠ na put, pa okrivio devojku: "Odlučila sam da odem sama na put"
19:30 Ispovesti Ova ŽENA se istuširala 37 puta u 2022. godini: Tvrdi da ne smrdi i da je čistija od svih, a ovo je njeno objašnjenje
11:23 Zdravlje Simptomi zapušenih krvnih sudova: Mnogi ne obraćaju pažnju na njih, a mogu izazvati infarkt
11:03 Ispovesti Svaki dan dobijam 70.000 evra za džeparac! Domaćica iz Dubaija zakukala, objasnila šta sve mora da trpi, a šta joj je strogo zabranjeno
10:42 Lepota i Moda Zaboravite na kreme: Vitamin C bolje deluje na kožu kada se unese ishranom, a najviše ga ima u ovim namirnicama
10:20 Poznati Ni mrtvu je ne štede: Neoprostiv čin najboljih drugarica Ejmi Vajnhaus naveo da se ljudi zapitaju "gde će im duša!?"
09:58 Horoskop Veliki preokret do kraja godine: Mars od 15. decembra menja sudbinu svakog znaka – a njima se smeši neverovatna sreća
09:37 Dom i saveti Post na mladi Mesec briše teret i otvara novi život: Ko uradi ovo 24 sata, kaže da se čuda događaju