18:30 Porodica Ne blamiraj se, nemaš POŠTOVANJA prema sebi: Zbog svoje VERIDBE devojka je linčovana na društvenim mrežama
16:05 Ispovesti Svi SALONI lepote su mu ZALUPILI vrata: Za ovog KUVARA granica ne postoji, ako drugi ne žele da mu UBRIZGAJU FILERE, uradiće on to sam
22:37 Ispovesti Šutnuo me samo zbog KOSTIMA? "Ja sam sebi izgledala SJAJNO, a on mi sasuo u lice da sam NEPRISTOJNA"
19:26 Ispovesti Ema se RAZVELA i za godinu dana PROMENILA lični OPIS: "Pre sam BRINULA o drugima, a sada sam ja došla na RED"
14:40 Porodica Niko ne veruje da su brat i sestra: Žena sa DVE vagine i duplom matericom rodila BLIZANCE, čak im je i BOJA kože drugačija (FOTO)
08:05 Ispovesti Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE
22:00 Porodica Osam OČEVA i 11 dece: Žena na METI osuda zbog broja partnera - Muškarci se ne skupljaju kao POKEMONI
19:00 Porodica Ovaj par se svakodnevno suočava sa BRUTALNIM komentarima zbog RAZLIKE u godinama, koja nije mala
17:05 Ispovesti Zbog NEPRISTOJNE odeće, nju su poslali KUĆI: Dok jedni kažu da je kao DEVOJČICA, drugi je proozivaju da izgleda kao PROSTITUTKA
15:20 Ispovesti DOBRA ili LOŠA majka? Ovo što je uradila TROGODIŠNJOJ devojčici je nedopustivo (VIDEO)
19:40 Porodica Devojka kod ginekologa doživela ŠOK: Rekli su joj da je TRUDNA iako nije imala ODNOSE godinu dana!
15:22 Ispovesti Ova je ŽENA koja NE STARI: TikTok BAKA je prava SENZACIJA na društvenim MREŽAMA, svi joj daju 30 godina manje
15:02 Ispovesti Bivši dečko Ane Ivanović je milioner: Njega je volela najviše posle Bastijana, a on je posle raskida oženio pevačicu
14:31 Zdravlje Žene u Srbiji poludele za vojnom dijetom: Kažu da se za sedam dana gubi i do četiri kilograma
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
13:11 Horoskop Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru: Pun Mesec u Lavu menja im život iz korena
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu