11:22 Ispovesti Aleksanda je celo TELO prekrila TETOVAŽAMA: Majka TROJE DECE sada je pokazala kako je ranije IZGLEDALA i sve se pitaju samo JEDNO!
10:00 Porodica Otišla na rutinsku proceduru, a završila na intenzivnoj nezi: Ono što je zadesilo ovu četrdesetogodišnjakinju, retko ko da preživi
08:00 Ispovesti Tinejdžerka je pronašla MAMINU odeću iz mladosti: Kad je shvatila koliko je OSKUDNA nije mogla da dođe sebi (VIDEO)
18:30 Ispovesti Toaleti su bili UŽASNI, a o tamponima sam mogla da SANJAM: Kajli je provela više od 800 dana u iranskom zatvoru, a sada je ispričala o tom PAKLU
16:30 Porodica U BRAKU sam 20 GODINA: Tek sad sam saznala da moj MUŽ 15 godina ima AFERU sa istom ŽENOM
22:00 Porodica Roditelji u DUGOVIMA ali decu oblače u SKUPE i BRENDIRANE stvari:"Imamo neplaćene RAČUNE i dugove ali sa tim mogu da živim"
21:00 Ispovesti Zamislio je romantičnu VERIDBU a onda je usledio ŠOK: Uspaničio se i uskočio u OKEAN a tek da vidite reakciju od DEVOJKE!
15:37 Ispovesti Mislila je da je upoznala savršenog MUŠKARCA: Nakon TRI izlaska dobila je JEZIVU poruku na FEJSBUKU
12:09 Ispovesti Poštarki preti ZATVOR: Preko 1.000 pošiljki nije isporučila, a njena opravdanja pred sudom su jako BIZARNA
09:10 Ispovesti Sve je počelo groznicom: Atipični simptomi su otkrili rak debelog creva koji je već METASTAZIRAO
22:35 Porodica Trovao je svoju TRUDNU ženu: Evo kako je uspela da spasi SEBE i svoju još nerođenu bebu
08:30 Porodica Influenserka OTKRIVA cenu bolničkih USLUGA nakon POROĐAJA: "Odrali su me, skinuli su mi KOŽU s leđa, VAZDUH su mi NAPLATILI"
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao