12:52 Ispovesti Nije znala šta joj se DEŠAVA: Jedva je izvukla živu glavu, telo joj je bilo puno OTROVA
10:50 Porodica Potrošila sam čitavo BOGATSTVO da dobijem DETE: Borila sam se GODINAMA, a onda je moj SAN postao NOĆNA MORA, uništila sam sebi ŽIVOT
21:10 Ispovesti Ljubavna SVAĐA je skupo koštala: Nakon SEDAM meseci se probudila iz KOME, nije mogla da hoda, jedva je šaputala, izgubila je uši, prste i vid
17:45 Ispovesti "Radila sam USNE i pre, ali ne preporučujem ovo": Nakon TRETMANA devojka je završila u BOLNICI, a svi se pitaju zašto joj je to uopšte trebalo
11:20 Ispovesti Ana je SMRŠALA 152 kilograma ali sada ima ŠEST kilograma kože viška: Oseća se NIKAD gore, ove probleme nije očekivala!
07:55 Ispovesti Bila sam u ŠOKU, mislila sam da je POGREŠIO sobu: Ana je imala samo JEDAN simptom, a lekar joj saopštio da će umreti
21:55 Porodica I nakon 70 godina BRAKA oni su ZALJUBLJENI: Pogledajte kako baka svog voljenog vraća u ŽIVOT, a reči koje mu izgovara KIDAJU DUŠU (VIDEO)
19:15 Ispovesti Nakon što je bila 27 minuta MRTVA, tražila je papir i olovku: Porukom objasnila šta vidi dok se BORI ZA ŽIVOT!
16:46 Ispovesti Skandal u popularnom RESTORANU: Fudbalerku izbacili iz TOALETA, a onda je usledio haos, odlučili su da provere njen pol
21:33 Ispovesti Ne mogu da sede pored osobe istog POLA: Tek su se VENČALI, a njihova PRAVILA u braku niko ne razume
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao
15:02 Ispovesti Bivši dečko Ane Ivanović je milioner: Njega je volela najviše posle Bastijana, a on je posle raskida oženio pevačicu
14:31 Zdravlje Žene u Srbiji poludele za vojnom dijetom: Kažu da se za sedam dana gubi i do četiri kilograma
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
13:11 Horoskop Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru: Pun Mesec u Lavu menja im život iz korena