17:30 Ispovesti Ostavio dragu bukvalno ispred OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali
10:19 Porodica Za slavu je dobila VINO kao poklon, a kada je htela da ga popije, usledio je ŠOK: Pomirisala je ČEP i shvatila da se o čemu je zapravo reč
10:00 Ispovesti Odletela je na Bali na prvi sastanak, a on se nije pojavio:"Onda smo se sreli na istom povratnom letu"
17:00 Ispovesti Melani je mislila da ima LAJMSKU bolest: Ali ono šta su pronašli u njenom telu je ŠOKIRALO sve prisutne
13:50 Ispovesti Sve se desilo tako brzo: Zbog greške lekara devojčica (1) preminula u najgorim mukama
10:00 Ispovesti Prešla je 4.000 kilometara kako bi upoznala momka, a onda je usledio ŠOK: "Sve je isplanirao, nisam imala petlje da ga pitam, kako ga nije sramota"
16:04 Ispovesti Ima preko 800 TETOVAŽA: Zbog svog izgleda joj je zabranjeno i da prisustvuje na školskoj predstavi svog sina
08:50 Ispovesti Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"
13:20 Ispovesti I muškarci umeju da se žale na ŽENE: "Izašli smo na nekoliko sastanaka i već mi je tražila novac za ŠMINKU, ne znam da li je to normalno"
12:20 Porodica Dođi na SVADBU, ali nemoj da dovodiš decu: Mladenci sve češće imaju ovaj ZAHTEV, a evo šta kažu GOSTI
11:40 Ispovesti "Ovo još nismo videli": Zbog onoga što je deda (88) stavio u sebe, morala je BOLNICA da se evakuiše
22:30 Ispovesti Devojka traži savet: "Nakon sastanka dečko me je umesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus, ima li nade za nas?
09:28 Dom i saveti Slavski pokloni koje odmah treba baciti: Naše bake su verovale da izazivaju nesreću i porodične svađe!
09:01 Poznati Zašto je Kim Kardašijan promenila ime? Najzad otkrila dugo čuvanu tajnu, razlog je bizaran!
08:30 Zdravlje Jedete 1 jaje dnevno? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni
08:01 Porodica Sve vam je obećao i ništa: Evo zašto muškarci odjednom nestanu bez upozorenja, razlog će vas šokirati
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo