11:13 Ispovesti Bio je 6 sati u KOMI i 11 minuta MRTAV: Posle buđenja je opisao šta mu se dešavalo s ONE strane - Osećao sam se kao stranac u sopstvenom telu (VIDEO)
07:45 Ispovesti Počela je da me hvata nesvestica koju je pratio jak bol u glavi: Žena je do detalja opisala svoju borbu sa opakim tumorom
15:35 Ispovesti Lomili su KREVETE, čuli su se UZDASI: Njihove "igre strasti" su mi zasmetale, požalila sam se KOMŠIJI, a onda mi je PRESELO
13:12 Ispovesti Sram te BILO, ko je tebe RODIO? Muškarac JEDNOM REČENICOM razbesneo sve ŽENE u Srbiji i pitamo se samo kako je njegovoj ĆERKI
12:30 Ispovesti "Žena je NESTABILNA ako se*s prekine na pola, BEŽITE od takve": Mišljenje ovog dase je zgrozilo dame koje mu poručuju da je sve PREKO toga odnos NA SILU
21:15 Ispovesti "Rentala sam STAN na DAN pa saznala da me dečko VARA": Ispovest Beograđanke je ŠOKIRALA javnost, kako je MOGUĆE da se sve tako potrefilo?
14:18 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Katarina je mislila da njena BEBA ima problema sa stomakom, umrla joj je na rukama posle SEDAM dana zbog ove dijagnoze
18:30 Poznati Iskrena ispovest Džulije Foks: Nije bila ni PUNOLETNA kada je postala ovisnica o HEROINU, a onda se dogodila užasna TRAGEDIJA
15:46 Ispovesti Da li BISTE dozvolili trogodišnjem DETETU da ofarba KOSU? Jedna MAMA je baš to URADILA, reakcije koje je izazvala su i nju IZNENADILE
13:18 Ispovesti Nikada nećete pogoditi koliko Linda ima GODINA: Nema osobe koju ISTINA nije zapanjila, svi se pitaju kako joj je pošlo za rukom da izgleda kao DEVOJČICA
12:05 Ispovesti Na bizaran NAČIN mladoženja je stigao do OLTARA: Jedan DETALJ je bio JEZIV, gosti su se pitali da li su došli na SVADBU ili SAHRANU
23:00 Ispovesti Žena koja želi da imaju najveću ZADNJICU na svetu: Ismejavaju je i prozivaju, ali ona ne odustaje od svog SNA
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao