21:30 Ispovesti Iskustvo BLISKE smrti: Tinu su oživljavali ŠEST puta, a ona tvrdi da je videla jednu figuru
20:50 Porodica DA LI BISTE MU POVEROVALE? Žena preko Fejsbuka uhvatila muža u prevari, a njegovim izgovorima nije bilo kraja
19:00 Ispovesti Momak iz Srbije upoznao devojku na INSTAGRAMU: Pozvao je na sastanak, a kad je ugledao odmah je POBEGAO
15:28 Ispovesti Zbog poruka koje je dobijala rešila je da se UBIJE: Onog dana kada je konačno donela ODLUKU, saznala je jezivu ISTINU, evo koje stajao iza svega
07:50 Porodica Desanka iz Kruševca je varala muža više od 20 godina, a sada je pronašla način kako da mu prizna IZDAJU
21:30 Ispovesti Biti samohrani roditelj u braku je najgore: Radila je po 10 sati dnevno, a muž je čuvao decu, onda je odlučila da se RAZVEDE
20:30 Ispovesti Jedva je izvukla živu glavu zbog greške ZUBARA: Želela je samo Holivudski osmeh, a završila sa ozbiljnom infekcijom (FOTO)
12:10 Ispovesti "Moja najbolja drugarica je UMRLA": Njen muž nije našao drugu ženu ali je OVO uradio i duboko POTRESAO sve!
10:10 Ispovesti Pet dana nakon što je ostala u NEPOKRETNA, muž je ostavio: "Nisam htela da ŽIVIM, ali se onda u pravo vreme desilo ČUDO"
16:50 Ispovesti Znak u centru grada zasmejava BEOGRAĐANE: Da li je ovo slučajna GREŠKA ili neslana ŠALA?
12:55 Ispovesti Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz PAKAO: "Ovo je neizdrživo, zašto me niko nije upozorio"
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima