15:35 Ispovesti Ispovest žene kojoj je KORONA život uništila: "Bila sam zdrava pre virusa, sada sve što zaradim trošim na LEKOVE"
13:31 Ispovesti Da li je ovo NAJGORA stvar koju MUŽ može da priredi ženi? Evo po kome je njena ćerka dobila ime!
12:05 Porodica Posle 132 godine ŽENE su se konačno izborile za svoja PRAVA: Kolumbija promenila zakon o abortusu iz 1890, ta odluka više nije ZLOČIN!
09:00 Porodica "Egzistencija postaje mučenje": Žene u Indiji masovno oduzimaju sebi živote, šta se krije iza talasa tragedije?
19:30 Lepota i Moda Veliki povratak trenda DEVEDESETIH: Ova frizura će biti VELIKI hit u proleće 2022
19:00 Dom i saveti Da li održavate pribor za čišćenje? Nedostatak odgovarajuće higijene doprinosi širenju bakterija
17:05 Poznati Šeron Stoun je javnosti predstavila NOVOG DEČKA: Duplo je MLAĐI od zanosne glumice, a šta vi kažete na njen izbor?
13:39 Dom i saveti OVAJ TRIK SVAKA DOMAĆICA TREBA DA ZNA Sipajte vodu za ispiranje usta u mašinu za pranje veša i vidite šta će se desiti!
14:19 Ispovesti Mislila je da je suprug VARA, a onda je saznala BOLNU istinu: Ono što se desilo joj je PROMENILO život iz korena
13:32 Ispovesti Napali je zbog NEPRIKLADNE odeće: Pomoćnicu trenera razapeli zbog USKIH pantalona i štikli - Zaslužuje KAZNU!
18:45 Ispovesti Bila je u vezi sa 15 godina starijim muškarcem: "Ukucala sam na Guglu njegovo ime i saznala šokantne detalje, odmah sam ga ostavila"
16:20 Porodica Ako ispunjavate SAMO ova dva uslova, muškarac će sa vama ostati do kraja života u BRAKU: 90 odsto žena ide pogrešnim putem!
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
11:40 Dom i saveti Doktor otkrio koji predmet u vašoj kući je "najotrovniji": "Dovoljno je samo par udaha"