16:09 Ispovesti "Udala sam se za RAZVEDENOG čoveka i shvatila GORKU ISTINU": Bili smo na odmoru i tada me POGODILO, smršala sam 4 kilograma od STRESA
14:25 Zdravlje Prepoznajte na vreme HPV virus jer POVEĆAVA rizik od raka GRLIĆA materice: Ova JEDNA stavka je najvažnija
21:53 Poznati Supruga Andrije Miloševića je dobila DIJABETES u trudnoći: Evo kako se leči i koliko je opasan trudnički šećer
16:00 Porodica Skandal na VENČANJU: Mlada organizovala ČUVARA da ne pusti ni jedno DETE na ceremoniju - Roditelji POBESNELI
15:56 Lepota i Moda NE VIDI vam se ŠMINKA od NAOČARA? Ovi saveti će vam pomoći da vam šminka DOĐE DO PRAVOG SJAJA i ispod dioptirije
21:00 Dom i saveti Nutricionista nam otkriva kako pravilno da izgubimo VIŠAK KILOGRAMA tokom srednjih godina
17:10 Zdravlje Poboljšajte rad SRCA, smanjite UPALE i regulišite ŠEĆER u krvi: Ako niste ljubitelji SPORTA, imamo pravu preporuku kako da budete zdravi i bez VEŽBANJA!
16:36 Dom i saveti Ukusno FRANCUSKO pecivo sa šljivama ili belom čokoladom - jednostavan recept za brzi desert
15:18 Poznati Ona je žena najpoznatijeg DIKTATORA na svetu: IZBRISAO joj je kompletnu PROŠLOST a onda odredio vreme kad će se poroditi
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"