09:47 Ispovesti "Mislila sam da sam dementna": Dragana je preživela stanje koje se zove "MOŽDANA MAGLA" i ovo može svima da se desi!
21:40 Dom i saveti Naučite bezbedne načine za uklanjanje TRNA, STAKLA ili METALA i izbegnite bolne upale
13:37 Dom i saveti Ova BILJKA privlači SREĆU i zdravlje u vaš dom: Stavite saksiju u SVAKI ugao vaše sobe i privucite apsolutno BLAGOSTANJE
17:20 Dom i saveti Zašto biste trebali da držite KRPE u frižideru? Ovaj praktičan savet će vam OLAKŠATI život
11:54 Dom i saveti Kako da skinete PRSTEN sa otečenog prsta? Malo ko zna ovaj trik, biće vam potrebna samo jedna stvar, a to nije sapun!
09:21 Ispovesti Dojila je bebu samo jednom dojkom: Kada je videla posledice toga, slomila se psihički!
11:30 Lepota i Moda OTARASITE SE ŠAMPONA Perite kosu na potpuno PRIRODAN način, a ova smesa od ORAHA je postala pravi HIT kod žena!
16:10 Dom i saveti Greška koja nas skupo košta: Mašina za veš ima skriveni filter koji je potrebno čistiti na nekoliko meseci
15:45 Horoskop Sutra, 26. novembra kreće prava agonija: Astrolog Starović otkriva kome će retrogradni Merkur upropastiti planove
15:20 Dom i saveti Već na ulazu možete da prepoznate da li je sreća u domu: Ovi predmeti privlače siromaštvo i nesreću
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle