14:36 Porodica Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva tada uradila pamtiću dok sam živa
13:40 Porodica Ženu su brutalno izbacili iz teretane samo zbog ovoga: O poniženju koje je doživela priča ceo svet
19:50 Ispovesti Odrekla se snaje preko novina: Žena iz Niša sročila tekst, a od svake reči se diže kosa na glavi
12:14 Dom i saveti Ovaj vitamin može da spusti krvni pritisak: Jedna doza dnevno smanjuje rizik od moždanog udara, demencije i srčanog udara
11:02 Lepota i Moda Osećate se izgubljeno u svojim 40-50-im? Evo 3 saveta da se vratite na pravi put
15:20 Dom i saveti Namirnica koja čisti bolje od sirćeta i sode bikarbone: Najefikasnije skida kamenac, rđu i druge prljavštine
13:45 Dom i saveti Brzo se od novih pretvore u froncle: Evo kojih 5 komada odeće nikad ne treba sušiti na sušilici
20:21 Ispovesti Uhvatio je ženu u prevari, ali sve krio godinama: Kada mu je prekipelo, nije ni na koga mislio, svi smo se zaprepastili šta je uradio
13:49 Ispovesti "Nju je voleo, a mene držao da mu rađam": Šokantna ispovest žene koja je živela pod istim krovom sa mužem i njegovom ljubavnicom, "doveo je kad sam nosila prvo dete"
16:02 Zdravlje "Već godinu dana nemam puls": Sofija živi "na baterije", slučajno su joj otkrili tešku bolest srca, a ona je mesecima ignorisala ove simptome
13:07 Poznati Čuveni holivudski glumac ludo je zaljubljen u Srpkinju: Zbog nje je zaratio sa majkom i sestrom, pa završio u zatvoru
20:00 Ispovesti Rodila trojke, pa iznenada umrla: Svi su bili šokirani, a onda je muž pronašao ovo u njenoj torbi i sve mu je bilo jasno
09:31 Poznati Verili se, a svadbu batalili: Selena Gomez ćuti o udaji za muzičara, mutni su oboje, sprema li se najgore?
09:02 Lepota i Moda Lak vam se brzo pokvari? Uradite ovo i trajaće mnogo duže, svi će biti ljubomorni na vaš manikir
22:01 Horoskop Pun Mesec u Jarcu donosi sudbinski preokret: Za 5 znaka horoskopa život se menja iz korena!
21:36 Dom i saveti Da li i vi paradajz čuvate u frižideru? Odmah ga izvadite, stavite ovo u kesu i neće se pokvariti!
21:11 Dom i saveti Kako da klima troši manje struje? Podesite je na ovoliko stepeni i uštedite na računu za električnu energiju!