09:51 Dom i saveti Ovo je PATENT baka Jelene za čiste fuge: Za samo 50 dinara zauvek ćete se rešiti PRLJAVŠTINE i GLJIVICA
17:57 Poznati Bila je u CENTRU skandala kada je SPAVALA sa dvojicom fudbalera: U to vreme je radila kao PROSTITUTKA i bila je maloletna, danas njen izgled ostavlja bez daha
21:00 Ispovesti Drama koja traje MESECIMA: Iako znaju da se ubica OBESIO, sud majku proglasio KRIVOM za smrt mališana
19:30 Ispovesti "Treba mi pomoć, on je u mojoj kući": Žena iz Kanade greškom alarmirala policiju u Velikoj Britaniji, a onda je nastala DRAMA
19:00 Dom i saveti Sjajan trik koji će vam olakšati čišćenje: Pre ribanja WC šolje potrebno je da uradite jednu stvar
17:30 Zdravlje TAJNE mogu da vam psihički NAŠKODE: Kako se nositi sa "KAMENOM NA SRCU" koji vas stalno opterećuje?
16:55 Dom i saveti Koji PIRSING najviše boli? Ako ga želite, a plašite se, naša SKALA BOLA će vam pomoći da odlučite koji deo tela da izbegavate
13:21 Porodica Izgleda zastrašujuće, ali je bez GREŠKE: Naučnici tvrde da je ovo SAVRŠENO LJUDSKO TELO
11:31 Dom i saveti Napravite DOMAĆE sredstvo za čišćenje: Sa samo DVA sastojka vaš toalet ima da BLISTA
16:35 Ispovesti "Svaki dan se budim u ZORU da bih mužu spremila RUČAK za posao": Zbog ove izjave Anu vređaju i zovu OČAJNA DOMAĆICA
11:57 Lepota i Moda Njoj nije važno šta drugi misle: Dlake ispod pazuha brije samo DVA PUTA GODIŠNJE, voli svoj PRIRODAN izgled, ali zbog toga ima velikih PROBLEMA na poslu
19:29 Ispovesti Bolna ispovest TANJE koja je SILOVANA prvi put s 10 godina: "To mi je radio ČETIRI godine, sa 12 sam pokušala da se ubijem"
12:15 Porodica Marija iz Užica naučila španski i upoznala ljubav svog života: Federiko se zbog nje preselio iz Meksika
11:52 Zdravlje Za mozak i creva: Piće koje su obožavali naši preci vrhunski deluje na organizam, evo kako da ga napravite sami
11:28 Dom i saveti Zaboravljeni trik naših baka ponovo je oživeo: Uz pomoć ovoga su imale najlepše cveće u komšiluku, dodavale su jednu namirnicu, i ne, nisu nikakve hemikalije
11:03 Zdravlje Jednu namirnicu nikako ne jedite na prazan stomak: Može izazvati čir! Svi je volimo, a smrt je za želudac
10:42 Poznati Prati me do kuće, a ja ga ne poznajem!": Ovako je Pele osvojio Olgu – sve je počelo kao scena iz trilera, a završilo venčanjem na moru