09:00 Porodica "Egzistencija postaje mučenje": Žene u Indiji masovno oduzimaju sebi živote, šta se krije iza talasa tragedije?
19:30 Lepota i Moda Veliki povratak trenda DEVEDESETIH: Ova frizura će biti VELIKI hit u proleće 2022
19:00 Dom i saveti Da li održavate pribor za čišćenje? Nedostatak odgovarajuće higijene doprinosi širenju bakterija
17:05 Poznati Šeron Stoun je javnosti predstavila NOVOG DEČKA: Duplo je MLAĐI od zanosne glumice, a šta vi kažete na njen izbor?
13:39 Dom i saveti OVAJ TRIK SVAKA DOMAĆICA TREBA DA ZNA Sipajte vodu za ispiranje usta u mašinu za pranje veša i vidite šta će se desiti!
14:19 Ispovesti Mislila je da je suprug VARA, a onda je saznala BOLNU istinu: Ono što se desilo joj je PROMENILO život iz korena
13:32 Ispovesti Napali je zbog NEPRIKLADNE odeće: Pomoćnicu trenera razapeli zbog USKIH pantalona i štikli - Zaslužuje KAZNU!
18:45 Ispovesti Bila je u vezi sa 15 godina starijim muškarcem: "Ukucala sam na Guglu njegovo ime i saznala šokantne detalje, odmah sam ga ostavila"
16:20 Porodica Ako ispunjavate SAMO ova dva uslova, muškarac će sa vama ostati do kraja života u BRAKU: 90 odsto žena ide pogrešnim putem!
11:33 Ispovesti Ivana je za Dan zaljubljenih prevarila svog muža: "To je bio najbolji poklon koji sam mu mogla dati"
09:51 Dom i saveti Ovo je PATENT baka Jelene za čiste fuge: Za samo 50 dinara zauvek ćete se rešiti PRLJAVŠTINE i GLJIVICA
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?