14:26 Ispovesti Ima 41 godinu i nevina je: U životu je poljubila samo dva muškarca i sada ima plan kako da život promeni iz korena
14:26 Poznati Ona je grofica, ima 61 godinu, izvajano telo i nijednu striju! Skoro nismo videli ovako dobru figuru u njenim godinama!
11:22 Lepota i Moda "Pored toliko prelepih Srpkinja, vi birate nju": Mongolka ide pod srpskom zastavom na Mis Univerzuma, internet gori
12:09 Poznati Poznati glumac napisao pismo ljubavniku svoje žene! Svi su očekivali osvetu i bes, a on ga je urnisao ovim rečima
14:44 Zdravlje "Već godinu dana nemam puls": Sofija živi "na baterije", slučajno su joj otkrili tešku bolest srca, a ona je mesecima ignorisala ove simptome
14:28 Lepota i Moda Žene ove visine imaju najviše sreće u ljubavi! Šta mislite o kom broju centimetara je reč?
11:47 Poznati Selektor Dušan Alimpijević je bog muževnosti i sve žene u Srbiji maštaju o njemu: Ipak, on je oženjen, a evo kako ona izgleda
17:26 Horoskop Muškarci istog momenta odlepe za njima, zanosne i atraktivne: U ovom horoskopskom znaku se rađaju najvatrenije žene
13:01 Porodica Pet stvari kojima žene posle 45 upropaste same sebi: Greške koje nemaju veze sa godinama
11:42 Poznati "Još uvek volim tu ženu": Nije ni Dženifer ni Anđelina, Bred Pit priznao koju je najviše voleo i s kojom je bio najsrećniji
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!