11:05 Zdravlje Mislila sam da je modrica na STOMAKU mog sina nastala u IGRI: Ispostavilo se da boluje od smrtonosne bolesti
11:50 Ispovesti Devojčica (13) OBOLELA od karcinoma: Roditeljima je na OGLEDALU ostavila OPROŠTAJNU poruku zbog koje PLAČE ceo svet
13:53 Zdravlje Simptom RAKA koji se javlja dok PRIČATE: Ovo su alarmirajući SIGNALI, telo vam šalje upozorenje koje mnogima PROMAKNE
12:49 Zdravlje Ima 36 GODINA i do DANAS je imala 12 različitih TUMORA: Nikome nije jasno kako se RODILA, ni kako je uspela da preživi sve OVO
11:01 Zdravlje Jedan SIMPTOM se javlja ujutru, a ukazuje na RAK: Telo vam šalje UPOZORENJE, obratite PAŽNJU na signale kad se PROBUDITE
13:29 Ispovesti U FRIZERSKOM salonu SAZNAO da boluje od NEIZLEČIVE bolesti: Frizer je primetio čudan DETALJ na njegovom VRATU, sada mu je ostalo samo ČETIRI meseca života
14:00 Zdravlje Odmah BACITE ove proizvode jer mogu biti KANCEROGENI: Svi ih imamo u kući, a NE znamo koliku OPASNOST predstavljaju
09:00 Zdravlje Ovi naizgled bezazleni simptomi ukazuju na RAK JEZIKA: Evo koga najviše ugrožava ova smrtonosna bolest
11:20 Zdravlje Na ovoj fotografiji se JASNO vidi simptom KANCERA: Podmukao je i mnogi ne primete ništa dok ne uđe u ZAVRŠNU fazu
11:25 Ispovesti Lekari su joj govorili da je samo LENJA: Nisu prepoznali simptome teške BOLESTI na vreme, usledila je borba za njen ŽIVOT!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima