12:07 Zdravlje Gotovo neprimetan simptom KANCERA: Da nije medicinska sestra, nikada ga ne bi PREPOZNALA, a sada se suočila sa mučnom DIJAGNOZOM
18:25 Ispovesti Saznali su da ima RAK četvrtog stepena: Ispunio joj je poslednju želju - priredio venčanje IZ SNOVA, ali je nakon dve nedelje usledila velika TUGA
14:57 Zdravlje Slonovi možda kriju KLJUČ za lečenje KANCERA: Njihove ćelije su programirane da unište RAK, a stručnjaci ih i dalje PRATE
18:40 Ispovesti LAŽIRALA JE DA IMA KANCER: Uzela je 11 hiljada dolara, proputovala celu EVROPU TOKOM PANDEMIJE, sada će sedeti u zatvoru, a razlozi su potpuno BIZARNI!
09:00 Zdravlje OVAJ KARCINOM ČEŠĆE NAPADA MUŠKARCE: Teško se leči, već prvi simptomi su alarmantno upozorenje
17:30 Ispovesti Odbila je da POMOGNE sestri koja je bila na SAMRTI: "Javila mi je da UMIRE i zamolila me je da se brinem o njenoj deci, evo zašto nisam ŽELELA"
12:22 Zdravlje Neobični simptomi raka debelog creva koje smo godinama IGNORISALI: Mučnina, umor i gubitak apetita su samo neki od znakova KANCERA, a ovaj se pojavljuje u ZADNJOJ fazi!
10:00 Zdravlje Znojite se NOĆU? Ovo je simptom koji nikako ne treba da zanemarimo, stručnjak objašnjava da ovo stanje može biti SMRTONOSNO!
21:04 Zdravlje Dermatolog otkrio koji su NAJOPASNIJI mladeži: Evo koje NE TREBA dirati i koje HITNO treba da UKLONITE
13:47 Zdravlje Ova ČETIRI simptoma se javljaju i PRE dijagnoze: Organizam SAM šalje signale koji ukazuju na RAK PLUĆA
09:41 Zdravlje Simptomi OZBILJNE bolesti o kojima se ne priča: Ovo treba da znate o tumoru MOZGA, a evo ko ima NAJVEĆI rizik da ga razvije!
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću