16:02 Poznati "Našli su mi kvržicu na vratu": Glumica Sofija Vergara se uhvatila u koštac sa OPAKOM bolešću
10:05 Poznati Glumica serije "Zvezdane staze", umrla je nakon TROGODIŠNJE borbe sa rakom: Krila je da je bolesna, holivudske zvezde su šokirane
17:07 Zdravlje Nije samo KRV U STOLICI: Ovo su simptomi RAKA DEBELOG CREVA koje najčešće ne znamo da PREPOZNAMO
12:45 Ispovesti Frizer je svojim gestom RASPLAKAO internet: Šišao je ženu obolelu od KARCINOMA, a onda napravio potez koji će se pamtiti (VIDEO)
17:30 Zdravlje Simtomi kancera koje možete da otkrijete dok dišete: Pet dodatnih znakova razlog su da se momentalno javite lekaru
18:30 Ispovesti Otišla je kod FRIZERA pa saznala da ima RAK KOŽE: Simptomi su vrlo podmukli, ali svako može SAM da se pregleda
13:15 Zdravlje Ako na noktu imate ovakvu liniju, odmah idite kod doktora: Ne odlažite posetu, može biti MELANOM!
13:55 Zdravlje Nataliji su rekli da joj je SIN debeo i da treba da mu smanji porcije: Doktori su propustili simptom smrtonosne bolesti, a onda su mu dali DESET odsto šanse da preživi
17:23 Zdravlje Rak debelog creva u Srbiji se okriva najčešće u METASTATSKOJ fazi: Prvi simptom je LAKO UOČITI, ako ga osetite, nipošto ga NE IGNORIŠITE
11:05 Zdravlje Mislila sam da je modrica na STOMAKU mog sina nastala u IGRI: Ispostavilo se da boluje od smrtonosne bolesti
11:50 Ispovesti Devojčica (13) OBOLELA od karcinoma: Roditeljima je na OGLEDALU ostavila OPROŠTAJNU poruku zbog koje PLAČE ceo svet
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću