09:50 Poznati Popularni glumac bori se sa dijagnozom KANCERA: "Molim vas , ne ignorišite ove SIMPTOME", poručila je zvezda serije "MUĆKE"
17:50 Ispovesti Rekli su mi da sam imala POBAČAJ: Završila sam u URGENTNOM CENTRU, a dijagnoza je bila NAJSUROVIJA moguća!
19:30 Poznati Svi smo je voleli u seriji "Divlja ruža": Bila je najpoznatija LATINA, život je nije mazio, a o tragičnom kraju glumice Edit Gonzalez, se priča do dan danas!
12:45 Poznati Dramatična ispovest voditeljke SLAGALICE: Milica je dva puta pobedila tumor, a onda joj je muž zadao NAJTEŽI UDARAC
11:30 Poznati Odbila je da UMRE u tišini: Danas bi Isidora proslavila 54. rođendan, a u poslednjoj ispovesti do detalja je opisala svoju borbu sa KANCEROM
21:49 Zdravlje Iako izgleda bezazleno, ovaj simptom NE SMETE ignorisati: Ako primetite OVAKVU PROMENU na koži, ZNAJTE da se razvija ZLOĆUDNI karcinom kože
18:50 Zdravlje "Imam RAK, ali i dalje želim da budem lepa": Suočila se sa JEZIVOM dijagnozom agresivnog tumora, ali nije odustala od BORBE
10:08 Zdravlje Rak debelog creva jedan od najčešćih u Srbiji: Evo šta ga izaziva i koji POL najčešće pogađa
18:29 Zdravlje Srbija je na DRUGOM mestu po smrtnosti od OVOG karcinoma: Novi Sad je jedini grad u NAŠOJ zemlji gde je VAKCINA besplatna
18:11 Zdravlje Prof. Dr Jasna Mihailović: Čvorovi na štitastoj žlezdi udruženi sa OVOM promenom u organizmu, VELIKI su rizik za KARCINOM
13:06 Ispovesti Borba sa KARCINOMOM još ne prestaje: Mira Škorić otkriva kako je KRILA bolest od svoje porodice
15:19 Zdravlje Primetila je da joj OTIČE lice, a ubrzo se pojavio još jedan SIMPTOM: Kada su je DOKTORI ugledali počela trka sa vremenom i borba za njen ŽIVOT
15:35 Poznati Blejk Lajvli u haljini koja je ostavila sve bez daha: Rajan Rejnolds nije skidao oči s nje
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesanice
14:15 Zdravlje Upozorenje koje moraš da pročitaš: Ako primetite krpelja na koži, odmah trčite kod lekara! Evo šta nikako ne smete da radite