21:04 Zdravlje Dermatolog otkrio koji su NAJOPASNIJI mladeži: Evo koje NE TREBA dirati i koje HITNO treba da UKLONITE
13:47 Zdravlje Ova ČETIRI simptoma se javljaju i PRE dijagnoze: Organizam SAM šalje signale koji ukazuju na RAK PLUĆA
09:41 Zdravlje Simptomi OZBILJNE bolesti o kojima se ne priča: Ovo treba da znate o tumoru MOZGA, a evo ko ima NAJVEĆI rizik da ga razvije!
18:12 Zdravlje Najvažniji je za OČUVANJE organizma: Ovaj vitamin je KLJUČAN za sprečavanje razvoja kancera
08:30 Zdravlje Najređi i NAJOPASNIJI oblik raka: Simptomi su skoro NEPRIMETNI, a munjevito RAZARA organizam
11:14 Zdravlje Anđelina je zbog ovog gena ODSEKLA grudi: Lekari sada tvrde da imaju REVOLUCIONARNI LEK koji smanjuje rizik od smrti za TREĆINU!
18:10 Zdravlje "Stidela sam se da pričam o SRAMOTNIM simptomima": Ova žena sada upozorava sve da ne naprave istu grešku!
12:24 Ispovesti Zanemarivala je SIMPTOME koji svi ponekad osećamo: Kada je počela svoju BORBU sa opakom bolešću, već je bilo kasno
08:48 Zdravlje "Mislila SAM da JE UMOR posledica trudnoće": Doktori su mi nakon POROĐAJA otkrili strašnu ISTINU!
15:06 Zdravlje Pijete li ČESTO ANTIBIOTIKE? Lekari UPOZORAVAJU da ste onda U OPASNOSTI da obolite od OVE VRSTE KANCERA!
20:11 Zdravlje Ovo su PRVI simptomi podmukle bolesti: Kancer pluća je IZLEČIV u 60 odsto slučajeva ako se NA VREME prepozna
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima