08:38 Zdravlje VODITE LI RAČUNA O ZDRAVLJU ZUBA? Kancer i druga "PO ŽIVOT" opasna stanja, mogu se otkriti na RUTINSKOM pregledu!
17:36 Zdravlje Simptomi SMRTONOSNE bolesti mogu se javiti isključivo NOĆU: Obratite pažnju, možete ih povezati sa ARTRITISOM!
11:36 Zdravlje Danas se obeležava SVETSKI DAN BORBE PROTIV RAKA: Odvojite vreme za pregled, može vam spasiti život!
14:50 Zdravlje Žene KONTROLIŠITE SE, ja sam prošla kroz CRNI TUNEL: Ivona Pantelić otvorila dušu i ISPRIČALA sve o borbi protiv NAJSTRAŠNIJE BOLESTI!
09:50 Poznati Popularni glumac bori se sa dijagnozom KANCERA: "Molim vas , ne ignorišite ove SIMPTOME", poručila je zvezda serije "MUĆKE"
17:50 Ispovesti Rekli su mi da sam imala POBAČAJ: Završila sam u URGENTNOM CENTRU, a dijagnoza je bila NAJSUROVIJA moguća!
19:30 Poznati Svi smo je voleli u seriji "Divlja ruža": Bila je najpoznatija LATINA, život je nije mazio, a o tragičnom kraju glumice Edit Gonzalez, se priča do dan danas!
12:45 Poznati Dramatična ispovest voditeljke SLAGALICE: Milica je dva puta pobedila tumor, a onda joj je muž zadao NAJTEŽI UDARAC
11:30 Poznati Odbila je da UMRE u tišini: Danas bi Isidora proslavila 54. rođendan, a u poslednjoj ispovesti do detalja je opisala svoju borbu sa KANCEROM
21:49 Zdravlje Iako izgleda bezazleno, ovaj simptom NE SMETE ignorisati: Ako primetite OVAKVU PROMENU na koži, ZNAJTE da se razvija ZLOĆUDNI karcinom kože
18:50 Zdravlje "Imam RAK, ali i dalje želim da budem lepa": Suočila se sa JEZIVOM dijagnozom agresivnog tumora, ali nije odustala od BORBE
10:08 Zdravlje Rak debelog creva jedan od najčešćih u Srbiji: Evo šta ga izaziva i koji POL najčešće pogađa
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću