13:05 Zdravlje Znaci smrtonosnog RAKA javljaju se na NOKTIMA: Ovo su promene koje ne smete da IGNORIŠETE!
19:00 Ispovesti Greška LEKARA je umalo koštala ŽIVOTA: Odbili su da joj urade MAMOGRAFIJU jer je "premlada za rak", ubrzo je čula STRAŠNU dijagnozu!
14:15 Ispovesti Doktor joj je saopštio JEZIVU dijagnozu: Rečeno je da ima još par meseci života, evo šta je Laura tada uradila i PREŽIVELA ovaj pakao
12:07 Zdravlje Gotovo neprimetan simptom KANCERA: Da nije medicinska sestra, nikada ga ne bi PREPOZNALA, a sada se suočila sa mučnom DIJAGNOZOM
18:25 Ispovesti Saznali su da ima RAK četvrtog stepena: Ispunio joj je poslednju želju - priredio venčanje IZ SNOVA, ali je nakon dve nedelje usledila velika TUGA
14:57 Zdravlje Slonovi možda kriju KLJUČ za lečenje KANCERA: Njihove ćelije su programirane da unište RAK, a stručnjaci ih i dalje PRATE
18:40 Ispovesti LAŽIRALA JE DA IMA KANCER: Uzela je 11 hiljada dolara, proputovala celu EVROPU TOKOM PANDEMIJE, sada će sedeti u zatvoru, a razlozi su potpuno BIZARNI!
09:00 Zdravlje OVAJ KARCINOM ČEŠĆE NAPADA MUŠKARCE: Teško se leči, već prvi simptomi su alarmantno upozorenje
17:30 Ispovesti Odbila je da POMOGNE sestri koja je bila na SAMRTI: "Javila mi je da UMIRE i zamolila me je da se brinem o njenoj deci, evo zašto nisam ŽELELA"
12:22 Zdravlje Neobični simptomi raka debelog creva koje smo godinama IGNORISALI: Mučnina, umor i gubitak apetita su samo neki od znakova KANCERA, a ovaj se pojavljuje u ZADNJOJ fazi!
10:00 Zdravlje Znojite se NOĆU? Ovo je simptom koji nikako ne treba da zanemarimo, stručnjak objašnjava da ovo stanje može biti SMRTONOSNO!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima