09:00 Zdravlje OVAJ KARCINOM ČEŠĆE NAPADA MUŠKARCE: Teško se leči, već prvi simptomi su alarmantno upozorenje
17:30 Ispovesti Odbila je da POMOGNE sestri koja je bila na SAMRTI: "Javila mi je da UMIRE i zamolila me je da se brinem o njenoj deci, evo zašto nisam ŽELELA"
12:22 Zdravlje Neobični simptomi raka debelog creva koje smo godinama IGNORISALI: Mučnina, umor i gubitak apetita su samo neki od znakova KANCERA, a ovaj se pojavljuje u ZADNJOJ fazi!
10:00 Zdravlje Znojite se NOĆU? Ovo je simptom koji nikako ne treba da zanemarimo, stručnjak objašnjava da ovo stanje može biti SMRTONOSNO!
21:04 Zdravlje Dermatolog otkrio koji su NAJOPASNIJI mladeži: Evo koje NE TREBA dirati i koje HITNO treba da UKLONITE
13:47 Zdravlje Ova ČETIRI simptoma se javljaju i PRE dijagnoze: Organizam SAM šalje signale koji ukazuju na RAK PLUĆA
09:41 Zdravlje Simptomi OZBILJNE bolesti o kojima se ne priča: Ovo treba da znate o tumoru MOZGA, a evo ko ima NAJVEĆI rizik da ga razvije!
18:12 Zdravlje Najvažniji je za OČUVANJE organizma: Ovaj vitamin je KLJUČAN za sprečavanje razvoja kancera
08:30 Zdravlje Najređi i NAJOPASNIJI oblik raka: Simptomi su skoro NEPRIMETNI, a munjevito RAZARA organizam
11:14 Zdravlje Anđelina je zbog ovog gena ODSEKLA grudi: Lekari sada tvrde da imaju REVOLUCIONARNI LEK koji smanjuje rizik od smrti za TREĆINU!
18:10 Zdravlje "Stidela sam se da pričam o SRAMOTNIM simptomima": Ova žena sada upozorava sve da ne naprave istu grešku!
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesnice
14:15 Zdravlje Upozorenje koje moraš da pročitaš: Ako primetite krpelja na koži, odmah trčite kod lekara! Evo šta nikako ne smete da radite
14:05 Horoskop Detaljan mesečni horoskop za maj 2025. godine: Lavovi znaju šta žele, Škorpije su u usponu, a Bikovi u svom svetu
13:39 Porodica Traume iz detinjstva koje ostaju za ceo život: Zbog ova 3 problema odrasli najčešće idu kod psihologa