17:30 Zdravlje Simtomi kancera koje možete da otkrijete dok dišete: Pet dodatnih znakova razlog su da se momentalno javite lekaru
18:30 Ispovesti Otišla je kod FRIZERA pa saznala da ima RAK KOŽE: Simptomi su vrlo podmukli, ali svako može SAM da se pregleda
13:15 Zdravlje Ako na noktu imate ovakvu liniju, odmah idite kod doktora: Ne odlažite posetu, može biti MELANOM!
13:55 Zdravlje Nataliji su rekli da joj je SIN debeo i da treba da mu smanji porcije: Doktori su propustili simptom smrtonosne bolesti, a onda su mu dali DESET odsto šanse da preživi
17:23 Zdravlje Rak debelog creva u Srbiji se okriva najčešće u METASTATSKOJ fazi: Prvi simptom je LAKO UOČITI, ako ga osetite, nipošto ga NE IGNORIŠITE
11:05 Zdravlje Mislila sam da je modrica na STOMAKU mog sina nastala u IGRI: Ispostavilo se da boluje od smrtonosne bolesti
11:50 Ispovesti Devojčica (13) OBOLELA od karcinoma: Roditeljima je na OGLEDALU ostavila OPROŠTAJNU poruku zbog koje PLAČE ceo svet
13:53 Zdravlje Simptom RAKA koji se javlja dok PRIČATE: Ovo su alarmirajući SIGNALI, telo vam šalje upozorenje koje mnogima PROMAKNE
12:49 Zdravlje Ima 36 GODINA i do DANAS je imala 12 različitih TUMORA: Nikome nije jasno kako se RODILA, ni kako je uspela da preživi sve OVO
11:01 Zdravlje Jedan SIMPTOM se javlja ujutru, a ukazuje na RAK: Telo vam šalje UPOZORENJE, obratite PAŽNJU na signale kad se PROBUDITE
15:35 Poznati Blejk Lajvli u haljini koja je ostavila sve bez daha: Rajan Rejnolds nije skidao oči s nje
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesanice
14:15 Zdravlje Upozorenje koje moraš da pročitaš: Ako primetite krpelja na koži, odmah trčite kod lekara! Evo šta nikako ne smete da radite