Biti samohrani roditelj u braku je najgore: Radila je po 10 sati dnevno, a muž je čuvao decu, onda je odlučila da se RAZVEDE

Vesti 26.04.2023 21:30 0

Žena je podelila video na TikTok-u gde pokazuje kako čisti svoju kuću

Biti samohrani roditelj u braku je najgore: Radila je po 10 sati dnevno, a muž je čuvao decu, onda je odlučila da se RAZVEDE

Printscreen/TikTok

Na snimku, žena organizuje igračke i odeću u spavaćoj sobi, zatim raščišćava nered u trpezariji, kuhinji i dnevnoj sobi. Na videu se vidi kako žena namešta krevet sa svojom dečicom, pere pod i pere gomile prljavog suđa.

"Ne postoji ništa više iscrpljujuće od 'partnera' koji je zapravo dodatno dete".

"Poslednjih šest dana radila sam 10 sati dnevno i imala sam samo jedan slobodan dan jer sam bila bolesna“, napisala je u objavi. Potom je pokazala kako je kuća izgledala svaki put kada bi se vratila sa posla. Kuća u kojoj se u isto vreme, osim dece, nalazio i njen partner.

"Htela bih da se pretvaram da nisam jedina koji čisti, ali to je tako".

Žena je zaposlena majka petoro dece koja je odlučila da pokaže drugim ženama zašto je odlučila da napusti svog muža. Ona je objasnila da je njen partner, koji radi na fakultetu, objasnio da ne može da brine o deci kod kuće jer je morao da proverava domaće zadatke učenika .

"Sada kada je škola bila gotova, nije mogao da iskoristi taj izgovor", dodaje Linalis, kojoj je u jednom trenutku dosadilo što njen muž ne čisti i ne čuva njihovu decu.

 

 

"Došla sam kući umorna, a šampon je bio prosut po tepihu. Sledećeg dana devojke su premazale korice knjiga, kosu i pod sa lakom za nokte. Da ne govorim o neredu. Razbacana odeća, gomile prljavog suđa , tako je izgledala svaka soba u našoj kući ."

Žena dodaje da je njen partner dao prednost svojim automobilima.

"Njegova pažnja je bila usmerena na četiri automobila na našem prilazu. Stalno je petljao po njima. Jednom je uneo delove automobila u trpezariju, svuda su bile mrlje od ulja".

Umorna od ponašanja svog muža, Linalice je odlučila da se rastane od njega. Početkom aprila ona se sa decom preselila u drugi stan.

"Biti samohrani roditelj u braku je najgore", prokomentarisala je jedna osoba. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading