11:35 Ispovesti Imala je 13 godina kada je KIDNAPOVANA i brutalno SILOVANA: "Još uvek osećam PSEĆU ogrlicu oko vrata"
13:36 Ispovesti Proveli su JEDNU noć zajedno, a sada ga traži po SVETU: Znam da ima 19 godina, ali želim da ovo zna
14:07 Ispovesti LOPOV je provalio u kuću STARICE: Izgovorila je samo TRI reči i naterala ga da BEŽI koliko ga noge nose!
18:00 Porodica Baka je celu UŠTEĐEVINU dala na unukino venčanje: ONA je bila ekstremno NEZAHVALNA, a evo kako se sve završilo
21:00 Ispovesti Uzela je od mame telefon da igra igrice, ali je obavila i "mali" šoping: Kupila je 10 motora, ali to nije sve
17:30 Porodica Pismo naše čitateljke: Kada sam saznala gde odlazi PLATA mog supruga, ŠOKIRALA SAM SE, on nju SPONZORIŠE!
13:40 Ispovesti Sa samo 12 godina počela je da joj raste BRADA: Sada je prestala da se BRIJE i ostavila sve bez teksta
17:03 Ispovesti Od bogatog do siromašnog: Preko noći joj se život preokrenuo, ostala je na ULICI, ali ona tvrdi da nikad nije bila SREĆNIJA
13:30 Ispovesti Posle estetskog zahvata usledio je PAKAO: Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz strahotu
11:18 Zdravlje Povišen holesterol možete prepoznati gledajući svoje noge: Ova promena je znak da imate ozbiljan problem
10:48 Dom i saveti NAJZDRAVIJA NA SVETU Šaka dnevno ove namirnice štiti srce, reguliše težinu i jača imunitet
10:26 Poznati Smršala munjevito posle porođaja, evo šta je uradila: Kortni Kardašijan se prepolovila, koja je tajna njegog izgleda?
09:57 Horoskop Radujte se! Mesec je ušao u Lava — evo šta to znači za 3 horoskopska znaka: Stiže talas promene u naredna 3 dana, konačno će vam sve krenuti na bolje
09:33 Ispovesti Neću da idem na sestrinu svadbu: Od mene traži nešto nečuveno, a roditelji podržavaju njen ludi plan
09:06 Dom i saveti Nabavite ovu biljku i za vas kreće bolji život: Veruje se da privlači novac i sreću domaćinima