20:30 Porodica Ceo svet mu se SRUŠIO: Pobesneli MUŽ je zbog jedne IZJAVE momentalno tražio test očinstva
11:23 Poznati "Ogrešila sam se, bog neka mi oprosti": Olivera Balašević PRVI put otkriva POTRESNE detalje iz svog života o kojima ni Đole nije ništa znao
16:00 Porodica Da li je ovo NORMALNO? Supruga SNIMA kako joj se muž "IGRA" sa dadiljom, a dete sve nemo posmatra
22:30 Ispovesti Ženi iz Kanade dijagnostifikovali NOVU bolest!? Živi u prikolici, bez klime i zbog toga je OBOLELA
16:25 Ispovesti VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!
11:02 Poznati "Iza zatvorenih vrata dešava se PAKAO": Dadilja u jezivoj ispovesti otkrila šta Anđelina Džoli zaista radi svojoj deci
21:28 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST ŽENE USVOJENE U 25. GODINI: "Biološka majka me je odbacila nakon napada koji sam doživela!"
16:24 Porodica Ona mu je bila SLABA tačka: Kada je ćerka Pabla Eskobara tražila JEDNOROGA, učinio je nešto UŽASNO kako bi joj ispunio želju
17:15 Porodica "Nisam mogla da ga SMIRIM": Autistični dečak je udario STJUARDESU, a njena reakcija je RASPLAKALA njegovu majku
13:52 Ispovesti Verovala mu, a on je SILOVAO OSAM sati, a zatim polio KISELINOM: Poznata manekenka je imala preko 400 intervencija, lice joj je bilo UNIŠTENO, a evo kako danas IZGLEDA
15:02 Ispovesti Pobegla je u Ameriku kada joj se dečko OBESIO: Majka je uvela u PROSTITUCIJU, iza rešetaka je završila zbog DROGE, a tamo je upoznala NJU
16:30 Porodica Pravda posle 72 godine: Četiri muškarca su pogrešno optužena za SILOVANJE i njihovi životi su potpuno UNIŠTENI!
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi