20:31 Porodica "Da li sam PRETERALA?" Nakon što se majka nije pojavila u dogovoreno VREME, dadilja je pozvala POLICIJU i SOCIJALNU SLUŽBU!
20:30 Porodica Ceo svet mu se SRUŠIO: Pobesneli MUŽ je zbog jedne IZJAVE momentalno tražio test očinstva
11:23 Poznati "Ogrešila sam se, bog neka mi oprosti": Olivera Balašević PRVI put otkriva POTRESNE detalje iz svog života o kojima ni Đole nije ništa znao
16:00 Porodica Da li je ovo NORMALNO? Supruga SNIMA kako joj se muž "IGRA" sa dadiljom, a dete sve nemo posmatra
22:30 Ispovesti Ženi iz Kanade dijagnostifikovali NOVU bolest!? Živi u prikolici, bez klime i zbog toga je OBOLELA
16:25 Ispovesti VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!
11:02 Poznati "Iza zatvorenih vrata dešava se PAKAO": Dadilja u jezivoj ispovesti otkrila šta Anđelina Džoli zaista radi svojoj deci
21:28 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST ŽENE USVOJENE U 25. GODINI: "Biološka majka me je odbacila nakon napada koji sam doživela!"
16:24 Porodica Ona mu je bila SLABA tačka: Kada je ćerka Pabla Eskobara tražila JEDNOROGA, učinio je nešto UŽASNO kako bi joj ispunio želju
17:15 Porodica "Nisam mogla da ga SMIRIM": Autistični dečak je udario STJUARDESU, a njena reakcija je RASPLAKALA njegovu majku
13:52 Ispovesti Verovala mu, a on je SILOVAO OSAM sati, a zatim polio KISELINOM: Poznata manekenka je imala preko 400 intervencija, lice joj je bilo UNIŠTENO, a evo kako danas IZGLEDA
15:02 Ispovesti Pobegla je u Ameriku kada joj se dečko OBESIO: Majka je uvela u PROSTITUCIJU, iza rešetaka je završila zbog DROGE, a tamo je upoznala NJU
22:00 Horoskop Jun donosi novac: U nedelju, 1. juna se ispunjavaju želje 4 horoskopska znaka, imaće osmeh na licu i pare u džepovima
21:33 Poznati Na pragu 100. doživeo tragediju: Čuveni glumac je prošle godine bio neutešan, ali ovo ga je izvuklo
21:01 Lepota i Moda Magneti za bakterije: Evo kako da pravilno očistite četkice za šminkanje, koža će vam biti zahvalna
20:32 Poznati Znate li čiji je ovo tata? Ćerka muzičara je opasna lepotica, Srbi je pamte po ulozi u seriji ,,Emili u Parizu"
20:00 Porodica Zdravije dete za 20 sekundi: Ova navika smanjuje stres i doprinosi njihovom razvoju, a u njoj uživaju svi
19:50 Poznati Brutalno zlostavljao njenu majku: Evo ko je bio Rijanin otac koji je preminuo u 70. godini života