19:44 Ispovesti Izmislio svoju OTMICU kako ne bi dobio OTKAZ: Čovek iz Rusije se dosetio GENIJALNOG plana, ali ga nije dobro RAZRADIO
16:45 Ispovesti San svake ŽENE, njoj je bio NOĆNA MORA: Greškom se probudila sa VEĆIM GRUDIMA i OGROMNIM USTIMA!
10:46 Ispovesti Ima samo DESET GODINA: Već je na listi NAJMOĆNIJIH ŽENA, doživela je VRŠNJAČKO nasilje, a sada je MNOGI porede sa AJNŠTAJNOM!
10:19 Porodica "Baka je odnela svoju tajnu u grob i mi smo je tek otkrili": Nakon urađenog DNK testa otkrivena je VELIKA porodična laž!
15:45 Ispovesti Veče je moglo da se završi kobno: Evu su KIDNAPOVALI u Egiptu i tražili "OTKUP", ali sreća bila na njenoj strani!
13:07 Ispovesti "PRIVLAČI me samo SOPSTVENI ODRAZ U OGLEDALU": Manekenka otkrila da je ZALJUBLJENA U SEBE i dodala da nije jedina koja se tako oseća!
10:57 Ispovesti Ima sedmoro DECE a poslednje je rodila kod kuće: Ova žena se ne libi da SVE podeli sa pratiocima, ali je jedna izjava izazvala oduševljenje svih!
17:40 Ispovesti Uskoro puni OSAMDESET i ne odustaje od TERETANE: "Jedem puno SALATE, svaki dan radim SKLEKOVE i uživam sa MLAĐIM muškarcima"
16:42 Porodica Nakon što joj MUŽ preminuo, ona odlučuje da se UDA za svog SVEKRA, jedna noć je promenila SVE
14:17 Ispovesti ISPOVEST ĆERKE ŠABANA ŠAULIĆA POGAĐA PRAVO U SRCE Ilda otkrila da li njena ćerka pamti DEDU, jedan potresni detalji će vas rasplakati!
21:00 Porodica "Kada sam stigao već je bilo KASNO": Dečak je nepomično ležao i gledao u plafon, a iz grudi se čuo ČUDAN zvuk (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
18:45 Ispovesti Bila je u vezi sa 15 godina starijim muškarcem: "Ukucala sam na Guglu njegovo ime i saznala šokantne detalje, odmah sam ga ostavila"
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?