Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : životne ispovesti

Da li je MOGUĆE? Dvadesetpetogodišnja žena RODILA dete, ali ODNOS nikad nije imala!
13:20 Porodica

Da li je MOGUĆE? Dvadesetpetogodišnja žena RODILA dete, ali ODNOS nikad nije imala!

MAJKA JE OSTAVILA KAD JE BILA DETE Sara (13) živi u kući punoj VLAGE, gleda BOLESNOG oca i iznemoglu baku, a svaka POMOĆ im je dobrodošla
12:45 Porodica

MAJKA JE OSTAVILA KAD JE BILA DETE Sara (13) živi u kući punoj VLAGE, gleda BOLESNOG oca i iznemoglu baku, a svaka POMOĆ im je dobrodošla

"Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život
18:18 Ispovesti

"Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život

VISOKA JE KAO PETOGODIŠNJE DETE Kasandra (30) zarađuje MILIONE, za sve je "kriva" njena visina!
08:00 Ispovesti

VISOKA JE KAO PETOGODIŠNJE DETE Kasandra (30) zarađuje MILIONE, za sve je "kriva" njena visina!

Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA
12:15 Porodica

Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA

"Dečko je pobesneo i zabranio mi da ČITAM": Čuli smo razne LJUBOMORNE izjave, ali ovo je ipak PRESEDAN
08:01 Ispovesti

"Dečko je pobesneo i zabranio mi da ČITAM": Čuli smo razne LJUBOMORNE izjave, ali ovo je ipak PRESEDAN

"Htela sam da oduzmem sebi život na surov način": Lepa Lukić po prvi put javno iznela detalje iz privatnog ŽIVOTA
17:25 Poznati

"Htela sam da oduzmem sebi život na surov način": Lepa Lukić po prvi put javno iznela detalje iz privatnog ŽIVOTA

Priča koja je POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje
16:32 Porodica

Priča koja je POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje

Potresna i bolna ispovest Ere Ojdanića: ĆERKA mi je INVALID zbog greške babica, o tome do sad nisam imao potrebu da pričam!
15:30 Poznati

Potresna i bolna ispovest Ere Ojdanića: ĆERKA mi je INVALID zbog greške babica, o tome do sad nisam imao potrebu da pričam!

Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega
10:52 Porodica

Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega

Nakon poziva čoveka iz crkve, shvatila je kako da promeni život: "Bog me poslao u tvoj život da ispravim sve ružne stvari"
18:12 Ispovesti

Nakon poziva čoveka iz crkve, shvatila je kako da promeni život: "Bog me poslao u tvoj život da ispravim sve ružne stvari"

Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
15:37 Porodica

Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR

1 2 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

beba
15:41 Porodica

Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

bašta
18:30 Dom i saveti

Nikad lepša bašta: U đubrivo dodajte sitnicu iz kuhinje koja se obično baca, biljke će porasti sa tili čas

kafa
16:46 Dom i saveti

Kafena dijeta koja topi kilograme: I kod kuće možete napraviti tajni sastojak i dodati u omiljeni napitak

ruže
15:30 Dom i saveti

Nega ruža posle obilnih padavina: Evo kako da obezbedite raskošno bujanje cvetova do kasne jeseni

leptiri
14:34 Dom i saveti

Privucite leptire u svoju baštu: Dovoljno je samo 1 biljku da posadite i nastaće prava harmonija boja

sušenje veša
13:12 Dom i saveti

Ove 3 stvari ne smete sušiti na žici: Mogu se rastegnuti, pobuđati i posle samo možete da ih bacite!

watch-icon

Preporučujemo

novac
22:00 Horoskop

Jun donosi novac: U nedelju, 1. juna se ispunjavaju želje 4 horoskopska znaka, imaće osmeh na licu i pare u džepovima

AP Photo, File
21:33 Poznati

Na pragu 100. doživeo tragediju: Čuveni glumac je prošle godine bio neutešan, ali ovo ga je izvuklo

Shutterstock
21:01 Lepota i Moda

Magneti za bakterije: Evo kako da pravilno očistite četkice za šminkanje, koža će vam biti zahvalna

Britta Pedersen/dpa via AP
20:32 Poznati

Znate li čiji je ovo tata? Ćerka muzičara je opasna lepotica, Srbi je pamte po ulozi u seriji ,,Emili u Parizu"

dete
20:00 Porodica

Zdravije dete za 20 sekundi: Ova navika smanjuje stres i doprinosi njihovom razvoju, a u njoj uživaju svi

Rijana
19:50 Poznati

Brutalno zlostavljao njenu majku: Evo ko je bio Rijanin otac koji je preminuo u 70. godini života

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.