Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : životne ispovesti

Da li je MOGUĆE? Dvadesetpetogodišnja žena RODILA dete, ali ODNOS nikad nije imala!
13:20 Porodica

Da li je MOGUĆE? Dvadesetpetogodišnja žena RODILA dete, ali ODNOS nikad nije imala!

MAJKA JE OSTAVILA KAD JE BILA DETE Sara (13) živi u kući punoj VLAGE, gleda BOLESNOG oca i iznemoglu baku, a svaka POMOĆ im je dobrodošla
12:45 Porodica

MAJKA JE OSTAVILA KAD JE BILA DETE Sara (13) živi u kući punoj VLAGE, gleda BOLESNOG oca i iznemoglu baku, a svaka POMOĆ im je dobrodošla

"Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život
18:18 Ispovesti

"Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život

VISOKA JE KAO PETOGODIŠNJE DETE Kasandra (30) zarađuje MILIONE, za sve je "kriva" njena visina!
08:00 Ispovesti

VISOKA JE KAO PETOGODIŠNJE DETE Kasandra (30) zarađuje MILIONE, za sve je "kriva" njena visina!

Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA
12:15 Porodica

Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA

"Dečko je pobesneo i zabranio mi da ČITAM": Čuli smo razne LJUBOMORNE izjave, ali ovo je ipak PRESEDAN
08:01 Ispovesti

"Dečko je pobesneo i zabranio mi da ČITAM": Čuli smo razne LJUBOMORNE izjave, ali ovo je ipak PRESEDAN

"Htela sam da oduzmem sebi život na surov način": Lepa Lukić po prvi put javno iznela detalje iz privatnog ŽIVOTA
17:25 Poznati

"Htela sam da oduzmem sebi život na surov način": Lepa Lukić po prvi put javno iznela detalje iz privatnog ŽIVOTA

Priča koja je POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje
16:32 Porodica

Priča koja je POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje

Potresna i bolna ispovest Ere Ojdanića: ĆERKA mi je INVALID zbog greške babica, o tome do sad nisam imao potrebu da pričam!
15:30 Poznati

Potresna i bolna ispovest Ere Ojdanića: ĆERKA mi je INVALID zbog greške babica, o tome do sad nisam imao potrebu da pričam!

Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega
10:52 Porodica

Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega

Nakon poziva čoveka iz crkve, shvatila je kako da promeni život: "Bog me poslao u tvoj život da ispravim sve ružne stvari"
18:12 Ispovesti

Nakon poziva čoveka iz crkve, shvatila je kako da promeni život: "Bog me poslao u tvoj život da ispravim sve ružne stvari"

Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
15:37 Porodica

Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR

1 2 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

luk
14:10 Dom i saveti

Miris luka se više neće širiti po celoj kući: Dok ga dinstate, u tiganj stavite 1 sastojak koji će upiti smrad

napitak
13:45 Dom i saveti

Smanjuje nadutost i apetit: Jelo koje će bukvalno preporoditi stomak

riba
12:43 Dom i saveti

Trgovci vam namerno kriju istinu o najzdravijoj ribi na svetu: Bolja je i od skupog lososa

klima
10:45 Dom i saveti

Ubica sa zida: Ako niste očistili klimu – rizikujete upalu pluća i VIRUS KOJI NAPADA SRCE

žena
09:29 Dom i saveti

Od danas, 16. juna tri znaka ulaze u period sreće: Konačno i njima da grane sunce u životu, dosta je bilo bola i patnje

watch-icon

Preporučujemo

kosa
14:35 Lepota i Moda

Ove tri frizure su HIT LETA: Izgledaćeš savršeno za 5 minuta, bilo gde i bilo kad

luk
14:10 Dom i saveti

Miris luka se više neće širiti po celoj kući: Dok ga dinstate, u tiganj stavite 1 sastojak koji će upiti smrad

napitak
13:45 Dom i saveti

Smanjuje nadutost i apetit: Jelo koje će bukvalno preporoditi stomak

svekrva
13:19 Horoskop

Svekrve i snaje koje se slažu po horoskopu: Verovali ili ne, one se nikada ne svađaju

Lepota i moda
12:54 Zdravlje

Zaboravite na salate i glad: Ove namirnice će vas lepo zasititi, a istovremeno tope kilograme

riba
12:43 Dom i saveti

Trgovci vam namerno kriju istinu o najzdravijoj ribi na svetu: Bolja je i od skupog lososa

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.