12:45 Porodica MAJKA JE OSTAVILA KAD JE BILA DETE Sara (13) živi u kući punoj VLAGE, gleda BOLESNOG oca i iznemoglu baku, a svaka POMOĆ im je dobrodošla
18:18 Ispovesti "Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život
08:00 Ispovesti VISOKA JE KAO PETOGODIŠNJE DETE Kasandra (30) zarađuje MILIONE, za sve je "kriva" njena visina!
12:15 Porodica Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA
08:01 Ispovesti "Dečko je pobesneo i zabranio mi da ČITAM": Čuli smo razne LJUBOMORNE izjave, ali ovo je ipak PRESEDAN
17:25 Poznati "Htela sam da oduzmem sebi život na surov način": Lepa Lukić po prvi put javno iznela detalje iz privatnog ŽIVOTA
16:32 Porodica Priča koja je POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje
15:30 Poznati Potresna i bolna ispovest Ere Ojdanića: ĆERKA mi je INVALID zbog greške babica, o tome do sad nisam imao potrebu da pričam!
10:52 Porodica Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega
18:12 Ispovesti Nakon poziva čoveka iz crkve, shvatila je kako da promeni život: "Bog me poslao u tvoj život da ispravim sve ružne stvari"
15:37 Porodica Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Sudbonosni period za novac i ljubav, jedan znak će biti posebno srećan
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem