12:00 Ispovesti TRI godine je jeo samo SIROVO MESO I JAJA: Ovo se desilo njegovom organizmu, a otkrio je i da li planira da nastavi sa ČUDNOM ishranom!
10:10 Ispovesti Žene su šokirane njegovom izjavom: Evo šta je jednan SUPRUG poručio svojoj TRUDNOJ supruzi!
22:45 Ispovesti "Ona je mnogo BOLJA od moje SUPRUGE": Otkrili su razloge PREVARE, a u sve su uključeni BIVŠI PARTNERI!
18:18 Ispovesti Da li je ovo NAJGORI način da se osvetite BIVŠEM? Nikada ne biste pogodili šta je ova ŽENA nekadašnjem DEČKU stavljala u poštansko sanduče!
17:57 Ispovesti "Da li je moguće da ovo daje šestomesečnoj bebi": Jedna MAMA sa TIKTOKA je definitivno ostavila PRATIOCE u čudu!
11:33 Ispovesti Ivana je za Dan zaljubljenih prevarila svog muža: "To je bio najbolji poklon koji sam mu mogla dati"
09:58 Ispovesti SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil - Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo
21:00 Ispovesti Drama koja traje MESECIMA: Iako znaju da se ubica OBESIO, sud majku proglasio KRIVOM za smrt mališana
15:31 Ispovesti ŽIvot uvek SPOJI srodne duše: Jedan čovek je na čudan način nakon ŠEST DECENIJA pronašao svoju MAJU!
14:46 Zdravlje "DOBILA SAM RAK ZAHVALJUJUĆI IMPALNTIMA": Sada ova žena samo želi da podeli svoju priču i pošalje UPOZORENJE!
13:24 Ispovesti SVAĐAJU SE OKO DATUMA VENČANJA Sve bi možda bilo normalno, da ona ne tvrdi da je u vezi sa duhom!
20:51 Ispovesti Nakon TROJKE brzo se razvela: Muž je UCENJIVAO i psihički zlostavljao zato što se zaljubila u DEVOJKU sa kojom su "SPAVALI"
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?