12:22 Ispovesti Odveo sam devojku na ručak kada se pojavio ON: Žena je PREBLEDELA, a nastavak priče je NEVEROVATAN!
20:30 Ispovesti Prijateljica je poznatoj manekenki ZABRANILA da dođe na venčanje: Svi su napali MLADU zbog neverovatno BIZARNOG razloga!
08:40 Ispovesti "NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA" Krenula je u ŠKOLU, a zatim je usledio ŠOK, njeni roditelji su za par minuta postali BAKA i DEKA
21:40 Ispovesti Gde sam ja u ovom braku? Kod nje je važilo "NIŠTA PRE BRAKA", a onda joj je prva bračna noć upropastila ŽIVOT
19:10 Ispovesti Njen OTAC ne prihvata da ona ima SVOJE mišljenje: "Rekao da ne dolazim za Božić jer živim u grehu"
14:35 Ispovesti "Da li je GROZNO ako pristanem?": Dečko je ZAPROSIO, ali uz jedan PORAŽAVAJUĆI uslov!
22:15 Porodica Šta znači kada vas NAJMILIJI zlostavljaju? "Majka mi je oduzela NAJBOLJE godine života, a pred SMRT rekla da me MRZI"
11:25 Ispovesti U rubrici NEMOGUĆE i ovo se dešava: Bila je NEVINA, a trudna, kako joj je to pošlo za rukom?
14:40 Porodica "Unapred se izvinjavam svim OČEVIMA koji pomažu": Kada je saznao da im je DETE bolesno, samo je OTIŠAO, a Ivona OSUĐUJE ovu odluku bivšeg muža
11:40 Porodica Sve se PROMENILO u trenu: Marija je želela da OTRUJE svoju SVEKRVU, a zatim je shvatila šta radi i pokušala da spreči njenu preranu SMRT!
20:31 Porodica "Da li sam PRETERALA?" Nakon što se majka nije pojavila u dogovoreno VREME, dadilja je pozvala POLICIJU i SOCIJALNU SLUŽBU!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale