18:15 Porodica Muškarci otkrivaju zašto VARAJU svoje ŽENE: Mnogo volim svoju suprugu i osećam se užasno što sam imao ovu AFERU
11:31 Porodica Trudna sa DVANAESTIM detetom, a okolina je OSUĐUJE: U prodavnici nedeljno troše 30.000 dinara, a otkrila je i kako UŠTEDE novac
14:01 Ispovesti NEVEROVATNO: Nakon što je saopštila MUŽU da joj majka preminula, on je postavio PITANJE koje je razbesnelo čitavu planetu!
11:26 Poznati Danijela je glumila u HIT SERIJI: Navukla se na estetske OPERACIJE i NARKOTIKE, a umesto zuba ima ŠRAFOVE!
08:44 Ispovesti Izolovana od SVETA i bez SIGNALA: Svaki njen odlazak u PRODAVNICU nije ispod 1.000 dolara, a do prvog marketa ima VIŠE od 500 kilometara!
15:40 Ispovesti Lekari nisu OZBILJNO shvatili njen "Izmišljeni rak": Kada je čula DIJAGNOZU, bila je sigurna u svoju SMRT
16:25 Ispovesti Zbog jednog detalja ZAINTERESOVALA javnost: Napisala esej "Kako ubiti muža", a nekoliko godina kasnije je UHAPŠENA
13:15 Ispovesti "Više ne pijem lekove za pritisak": Promenila je samo jednu NAVIKU i za 15 meseci skinula više od 40 KILOGRAMA
17:00 Porodica PALČICA: Bila je manja od BARBIKE, i teška kao jedna jabuka, posle 150 dana konačno ide KUĆI
09:00 Ispovesti "Ja sam debela mama, kažu da loše utičem na decu": Influenserka se bori protiv predrasuda i OGAVNIH komentara svakodnevno
13:25 Porodica "Niko nije pozvao POLICIJU, treba svi da završe na SUDU": Muškarac silovao ženu u VOZU, a ostali PUTNICI sedeli i SNIMALI ovaj UŽAS
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi