18:12 Ispovesti Potresna priča jedna MAJKE: "Moja ćerka, Ema je otišla na RUTINSKU operaciju i UMRLA"
20:40 Ispovesti Autistični dečak je napisao pismo razredu: Njegove reči dirnule su srca mnogih i trebalo bi da svi ZAPAMTIMO
20:10 Ispovesti Da li je ovo najgora MLADA 21. veka? Nećete poverovati zbog čega je DRUGARICU izbacila sa SVADBE!
19:03 Ispovesti Ema (18) saopštila je roditeljima da je TRUDNA: Nakon ove objave jedino je ona ostala potpuno ŠOKIRANA!
08:00 Poznati Kortni Koks IZBEZUMILA gledaoce svojom izjavom: Kune se da se oko nje dešavaju PARANORMALNE aktivnosti, ali zbog ove SITUACIJE više ne sme ni da spava
22:24 Ispovesti Imala ih je preko 40: Žene su otkrile broj partnera sa kojima su SPAVALE, a muškarci su u ŠOKU!
19:16 Ispovesti TRESNULA SAM BEBU NA KREVET: Popularna voditeljka otvoreno progovorila o PAKLU sa kojim se borila nakon porođaja!
11:06 Porodica Na buvljoj pijaci pronašla jedinstveno ljubavno pismo iz Prvog svetskog rata: Amerikanka otkrila da li je ova priča imala srećan ili tragičan kraj!
21:56 Ispovesti Sterilisala se sa 24 GODINE: Proslavila je svoj PODUHVAT na društvenim mrežama, a sada se suočava sa UŽASNIM komentarima!
09:49 Ispovesti "Ne moram nikome da se pravdam": Ženu OPTUŽUJU za se*ualno zlostavljanje deteta zbog dojenja!
18:00 Ispovesti Nakon rastanka, čekao ju je PET godina: "Želela sam da dokažem da devojka u invalidskim kolicima može da ima zdravog čoveka za muža"
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju