21:00 Porodica Ponudio joj VODKU SA LIMUNOM! Majka je podelila ZASTRAŠUJUĆU fotografiju ćerke koja se IZOBLIČILA nakon samo par gutljaja ALKOHOLA pomešanog sa DROGOM!
20:30 Ispovesti ZA DLAKU SE IZVUKLA Preživela pad sa visine od preko 4.000 metara, kada vidite kojom BRZINOM je išla ka zemlji, ŠOKIRAĆETE SE!
13:53 Ispovesti "OVO NE ŽELIM NI NAJVEĆEM NEPRIJATELJU" Žena sa decom je izgubila DOM, a kada vidite gde sada žive, pozliće vam!
08:00 Porodica Tražila je informacije o svom poreklu: Otkrila je da ima preko 50 braće i sestara, ostala je u ŠOKU!
17:35 Ispovesti "Deca u ŠKOLI su mi nabijala KESU na glavu": Tajla pati od RETKOG poremećaja, detinjstvo joj je bilo prava TRAUMA, a danas inspiriše mnoge mlade ljude
12:51 Ispovesti Otišla je na brazilsku DEPILACIJU i saznala da je TRUDNA: Evo kako je KOZMETIČARKA otkrila da je devojka u drugom stanju!
19:50 Ispovesti Da li je ovaj čovek normalan? Odbio je da ustupi TRUDNICI mesto u autobusu, a razlog je ODVRATAN i besnimo zbog njega!
08:00 Ispovesti Zbog JEDNE stvari ne može da nađe ni jednu DRUGARICU: "Očajna sam, mora da sam PROKLETA"
18:50 Ispovesti Žrtva POSRNULOG uma: Saznala je da joj je otac izabrani GINEKOLOG i da ima još ŠESTORO braće, začetih na isti NAČIN!
11:17 Porodica "Švorc sam, ali srećna": Pobedila je svaku LEKARSKU prognozu, rekli su joj da ne može da zatrudni, ali onda se desilo ČUDO!
13:03 Ispovesti Sa 13 godina je ostala u DRUGOM stanju: Danima je sedela na WC šolji i pritiskala stomak, a onda je pozvala svog DEČKA i sve mu priznala
16:11 Ispovesti ŠTA DA UČINIM? Nakon 40 godina BRAKA ostavlja me ŽENA zbog muškarca kojeg je upoznala na INTERNETU!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor
11:35 Dom i saveti Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite