19:05 Porodica Svoju bebu nikad nije OKUPALA, a razlog je i više nego BIZARAN: "Ono što vidite na njoj je TEČNOST u kojoj se RODIO"
23:00 Ispovesti Niko nije želeo da je PORODI: VIše od 40 minuta je čekala POMOĆ lekara, a onda je usledio ŠOK, beba je završila sa 11 šavova
14:48 Ispovesti Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!
08:00 Ispovesti Ispovest NAJDEBLJEG čoveka na svetu: Imao je preko 500 kilograma, zube je čupao KLJEŠTIMA, a pozliće vam kada vidite koliko čokolade je dnevno jeo
18:47 Ispovesti MARIJA je navela 16 razloga zbog kojih NE ŽELI DECU: Pojedince je RAZBESNELA, ali su se mnogi sa njom složili!
15:00 Ispovesti "Imala sam AFERU sa kolegom sa POSLA": Nevolje su počele kad je saznala da je 15 godina mlađi od nje!
08:00 Ispovesti STRAVIČNA PRIČA STUDENTKINJE U jednom trenutku je mislila da je samo PREHLADA, a u drugom su joj se borili za ŽIVOT
08:00 Porodica Mislili su da su spasili slatko štene: Ispostavilo se da su pogrešili, to je bila OPASNA divlja životinja!
16:04 Ispovesti Prava LJUBAV ne poznaje GRANICE: Ova devojka je u VEZI sa čovekom kome nikada OČI nije videla!
10:11 Ispovesti DIZNILEND NIJE VIŠE ZABAVAN Ovako je uhvatila svog muža u prevari sa njima NAJBLIŽOM osobom!
15:10 Ispovesti NEVEROVATAN PREOKRET U "KARIJERI" BIla je ČASNA SESTRA, a danas snima filmove za odrasle, a evo šta ju je navelo na to! (FOTO)
10:52 Ispovesti Mislila je da ima upalu UHA: Ostala je u potpunom šoku kad je shvatila šta se ZAGLAVILO!
17:00 Porodica Ostavila bebu u napuštenoj kući: Prvi komšija čuo plač, posle 10 godina majka saznala strašnu istinu
16:33 Zdravlje Prestanite istog trena: Mokrenje na ovom mestu može ozbiljno da ošteti zdravlje bešike, a evo i kako
16:10 Poznati Od slavne Hurem nije ostalo ni H: Merjem Uzerli se potpuno promenila, niko ne veruje kako sada izgleda
15:47 Poznati Kejti Peri završila pred sudom: Drama neviđenih razmera konačno dobila kraj, nećete verovati oko čega je nastao problem
15:20 Dom i saveti Namirnica koja čisti bolje od sirćeta i sode bikarbone: Najefikasnije skida kamenac, rđu i druge prljavštine