19:50 Ispovesti Da li je ona MEDICINSKO ČUDO? Dobila je CRNU dijagnozu, planirala svoju SAHRANU, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO!
16:30 Ispovesti Tragični kraj ODMORA u Egiptu: Rekla sam im da me ne spasavaju jer neću da živim bez ruku
10:15 Ispovesti Zbog POBAČAJA završila iza rešetaka: Osuđena je na više od 25 godina zbog "GENOCIDA"!
20:00 Ispovesti Reanimiralo je DETE tokom rođendanske zabave: Ženi je neočekivano STALO SRCE, a razlog je JEZIV
19:05 Porodica Svoju bebu nikad nije OKUPALA, a razlog je i više nego BIZARAN: "Ono što vidite na njoj je TEČNOST u kojoj se RODIO"
23:00 Ispovesti Niko nije želeo da je PORODI: VIše od 40 minuta je čekala POMOĆ lekara, a onda je usledio ŠOK, beba je završila sa 11 šavova
14:48 Ispovesti Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!
08:00 Ispovesti Ispovest NAJDEBLJEG čoveka na svetu: Imao je preko 500 kilograma, zube je čupao KLJEŠTIMA, a pozliće vam kada vidite koliko čokolade je dnevno jeo
18:47 Ispovesti MARIJA je navela 16 razloga zbog kojih NE ŽELI DECU: Pojedince je RAZBESNELA, ali su se mnogi sa njom složili!
15:00 Ispovesti "Imala sam AFERU sa kolegom sa POSLA": Nevolje su počele kad je saznala da je 15 godina mlađi od nje!
08:00 Ispovesti STRAVIČNA PRIČA STUDENTKINJE U jednom trenutku je mislila da je samo PREHLADA, a u drugom su joj se borili za ŽIVOT
08:00 Porodica Mislili su da su spasili slatko štene: Ispostavilo se da su pogrešili, to je bila OPASNA divlja životinja!
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno