21:00 Porodica Ispovest SUROGAT majke: "Rodila sam DETE drugoj porodici, a oni više od godinu dana nisu došli po njega, a onda je usledo ŠOK"
16:44 Ispovesti Zakazali su sastanak preko DRUŠTVENE MREŽE: "Samo sam ga obavestila da sam JAKO RUŽNA, kako ne bi pobegao ODMAH"
16:05 Zdravlje Majka ČUDOVIŠTE: Lagala da joj ćerka boluje od OPAKE BOLESTI i to samo zbog JEDNOG RAZLOGA
09:00 Porodica O intimnom životu uče tek na dan VENČANJA: Surova pravila pravoslavnih Jevreja o životu i braku
15:34 Ispovesti Majka troje dece (27) umire od raka: Niko joj ne veruje da je bolesna, tvrde da laŽe jer je suviše LEPA!
10:33 Ispovesti Njene grudi su TEŠKE više od 15 kilograma: Zbog toga boluje od raznih INFEKCIJA i čireva, a država ODBIJA da joj pomogne (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
16:30 Ispovesti Ispovest ŽENE koja je donela odluku života: "Pišem dok plačem, jer ću danas možda umreti sa svojim detetom"
13:30 Porodica Majka petoro dece ostala je ŠOKIRANA saznanjem nakon što je uradila DNK test usvojenom sinu!
21:00 Porodica Ponudio joj VODKU SA LIMUNOM! Majka je podelila ZASTRAŠUJUĆU fotografiju ćerke koja se IZOBLIČILA nakon samo par gutljaja ALKOHOLA pomešanog sa DROGOM!
20:30 Ispovesti ZA DLAKU SE IZVUKLA Preživela pad sa visine od preko 4.000 metara, kada vidite kojom BRZINOM je išla ka zemlji, ŠOKIRAĆETE SE!
13:53 Ispovesti "OVO NE ŽELIM NI NAJVEĆEM NEPRIJATELJU" Žena sa decom je izgubila DOM, a kada vidite gde sada žive, pozliće vam!
08:00 Porodica Tražila je informacije o svom poreklu: Otkrila je da ima preko 50 braće i sestara, ostala je u ŠOKU!
16:33 Zdravlje Prestanite istog trena: Mokrenje na ovom mestu može ozbiljno da ošteti zdravlje bešike, a evo i kako
16:10 Poznati Od slavne Hurem nije ostalo ni H: Merjem Uzerli se potpuno promenila, niko ne veruje kako sada izgleda
15:47 Poznati Kejti Peri završila pred sudom: Drama neviđenih razmera konačno dobila kraj, nećete verovati oko čega je nastao problem
15:20 Dom i saveti Namirnica koja čisti bolje od sirćeta i sode bikarbone: Najefikasnije skida kamenac, rđu i druge prljavštine
14:55 Ispovesti Sedele smo u kolima kada nam je prišao simpatičan deka: Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile