12:00 Poznati Popularna glumica pobedila KARCINOM, a onda progovorila: "Nisam sigurna da li je RAK bio posledica UŽASNOG SILOVANJA ili što mi je bivši muž HOMOSEKSUALAC"
14:56 Ispovesti "Rekao je da mi JAJNICI umiru": Ljudi su podelili iskustva sa PRVOG sastanka i malo smo šokirani!
22:15 Ispovesti Fantastična transformacija: Bivši zavisnici su bili jednom "NOGOM U GROBU", a evo kako sad IZGLEDAJU!
21:24 Ispovesti Planirali su da IZAĐU na sastanak: Onda je on napravio grešku i PORUKU poslao na POGREŠNU ADRESU!
20:24 Ispovesti ČETIRI PRIJATELJA I OBEĆANJE: Jedan je otišao u SRBIJU, trebalo je da se sastanu nakon 25 godina, a onda IH je na KLUPI SAČEKALA PORUKA!
18:00 Ispovesti Mama ima 32 godine i dve tinejdžerke: "Rodila sam ih sa 19, GOVORILI SU MI DA SAM UNIŠTILA SEBI ŽIVOT"!
14:25 Ispovesti Dan posle VENČANJA uhvatili su se PUŠKE: Rat im je poremetio planove i promenio budućnost, umesto MEDENOG MESECA oni svojim životima brane otadžbinu!
18:30 Ispovesti Živi na Aljasci, 360 kilometara od NAJBLIŽEG grada, a ovako izgleda njena SVAKODNEVICA
15:58 Ispovesti Ne volite ŠKRTICE? Hana je podelila priču o DEČKU koji bi pobedio i najveću CICIJU koju poznajete!
13:59 Ispovesti "Moja 19-godišnja ćerka umrla je od sindroma toksičnog šoka": Ova majka sada želi svima da pošalje PORUKU UPOZORENJA!
18:10 Ispovesti "Ceo život sam joj spremao ručak": Oterali su je iz kuće JER VOLELA CRNCA, a NJIHOVA LJUBAV JE danas LEKCIJA za sve nas!
10:10 Porodica Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala
09:38 Porodica Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“
09:18 Poznati Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića
08:50 Porodica Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu
08:27 Lepota i Moda Zimska formula za blistav ten: I po ciči zimi, vaše lice neće izgledati umorno jer je efekat mnogo dobar!
08:05 Horoskop 4 znaka dobijaju ogromnu povišicu u decembru: Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima?