Da li je ovaj čovek normalan? Odbio je da ustupi TRUDNICI mesto u autobusu, a razlog je ODVRATAN i besnimo zbog njega!

Vesti 08.04.2022 19:50 2

Jednu trudnicu je njen suprug osudio i to zbog "neprimerenog" načina na koji se ponela prema muškarcu koji je odbio da joj ustupi mesto u autobusu

Da li je ovaj čovek normalan? Odbio je da ustupi TRUDNICI mesto u autobusu, a razlog je ODVRATAN i besnimo zbog njega!

Shutterstock

U objavi na "Redditu" žena, koja je u osmom mesecu trudnoće, objasnila je da svakodnevno na posao ide javnim prevozom, najčešće autobusom. Često su, kaže, u to vreme sva mesta u autobusu zauzeta, ali joj ljudi obično sami prepuste svoja mesta. Nedavno je ušla i odmah ugledala prazno mjesto. "Krenula sam da sednem najnormalnije, ali je pored sedeo muškarac u odelu, s rukom na praznom sedi[tu. Zamolila sam ga da pomeri ruku kako bih mogla da sednem, ali on je rekao da je mesto zauzeto", napisala je u objavi koju je preneo "Mirror".

Kad ga je pitala kako je mesto zauzeto, on joj je rekao da odmara svoju ruku. Rekla mu je da je umorna i ponovno zamolila da pomeri ruku kako bi mogla i ona da sedne, ali on je ponovno odbio i rekao joj da "njena trudnoća nije njegov problem."

"Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sela na ruku!" Muškarac se tada prestrašio i pokušao brzo da pomeri ruku, urlajući na nju da je nepristojna. 

"Krenula sam da se svađam s njim, ali onda je on odustao i komentarisao da mi je postupak neprimeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ali ja sam samo sedela i pomalo osećala sram", objasnila je. Kada je stigla kući, ispričala je svom suprugu šta se dogodilo, a on joj je rekao da se "zaista ponela neprimereno" "Kaže mi da sam se pogrešila i da je to bilo potpuno neprikladno, uprkos tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da stvarno moram da sednem", zaključila je.

Korisnici Reddita brzo su je uvjerili da uopšte nije pogrešila i mnogima je to bilo prilično smešno, a jedna osoba je prokomentarisala: "Ne mogu da verujem da si ukrala mesto njegovoj jedinoj ljubavnici!" "Nisam trudna i učinila bih isto. Šta, dođavola on misli; da može da uskrati osobi mesto za koje je platila?", dodala je druga korisnica.

 

Komentari (2)
Loading
Darko
08.04.2022 20:18

Šta ja imam sa njenom trudnoćom? Neka joj ustane onaj ko je j.

Blagorodan
08.04.2022 20:56

У аутобусу при наглом кочењу падне млада жена једном свештенику у крило. Осетивши испод себе нешто веома трдо, одушевљено скочи уз "охохооооо....", нашта ће свештеник: "Није то никакав ОХОХООООО него стари и велики кључ моје цркве".