14:45 Ispovesti Ostala je potpuno sama, sa dvoje DECE mlađe od TRI godine: Stalno pričaju o TATI, Marku stalno šalju poljubce na NEBO!
21:00 Ispovesti Zaplakala je ugledavši verenički prsten, a potom završila u bolnici: Ovo što mi je dao je, malo reći ODVRATNO!
10:29 Ispovesti Zbog SUPSTANCE koju MLADI koriste na ŽURKAMA njemu su pluća EKSPLODIRALA: Niko ne ZNA kakve su posledice, a lekri tvrde da je čudo što je ostao ŽIV!
23:00 Ispovesti Otišao je na prvi SASTANAK sa devojkom i sve je bilo SJAJNO: Pojavio se drugi MUŠKARAC i stvari su IZMAKLE kontroli, nećete veorati šta je SAZNAO!
14:06 Porodica Svakodnevno joj govore da je UBICA: Morala sam to da uradim, moja BEBA je bila izuzetno bolesna!
11:54 Ispovesti Zbog neobjašnjivih SIMPTOMA devet godina je posećivala LEKARE: Bilo je dovoljno da otvori USTA i zubar joj je dao zapanjujuću DIJAGNOZU!
13:45 Ispovesti Šetala se sa psom pored REKE kada je osetila oštar bol: Krv je šikljala svuda, jedva su izvukli žive glave od jezivog napada DIVLJE ŽIVOTINJE
11:15 Ispovesti Došla je po DECU kod bivšeg muža: Kada je ušla u spavaću sobu, UKOČILA SE I ZANEMELA od bola
18:20 Porodica Kao TRUDNICA, Ana je saznala da pati od OPAKE bolesti: Lekar joj je rekao da mora ABORTIRA, a ovo je bila njena ODLUKA!
18:00 Ispovesti Vapaj očajne majke odjeknuo svetom: Znam da je moj sin još uvek tu, a oni žele da ga "UBIJU"
14:30 Ispovesti Manekenka otvorila dušu i progovorila o ZLOSTAVLJANJU i porocima: Sa 18 godina se nije TREZNILA, a danas sa 30 ima preko PET ozbiljnih DIJAGNOZA
14:45 Ispovesti Dobila TORTU na poklon, a kad je isekla uledilo je JEZIVO iznenađenje: Mnogi misle da su u pitanju VRADŽBINE!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor
11:35 Dom i saveti Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite