14:06 Porodica Svakodnevno joj govore da je UBICA: Morala sam to da uradim, moja BEBA je bila izuzetno bolesna!
11:54 Ispovesti Zbog neobjašnjivih SIMPTOMA devet godina je posećivala LEKARE: Bilo je dovoljno da otvori USTA i zubar joj je dao zapanjujuću DIJAGNOZU!
13:45 Ispovesti Šetala se sa psom pored REKE kada je osetila oštar bol: Krv je šikljala svuda, jedva su izvukli žive glave od jezivog napada DIVLJE ŽIVOTINJE
11:15 Ispovesti Došla je po DECU kod bivšeg muža: Kada je ušla u spavaću sobu, UKOČILA SE I ZANEMELA od bola
18:20 Porodica Kao TRUDNICA, Ana je saznala da pati od OPAKE bolesti: Lekar joj je rekao da mora ABORTIRA, a ovo je bila njena ODLUKA!
18:00 Ispovesti Vapaj očajne majke odjeknuo svetom: Znam da je moj sin još uvek tu, a oni žele da ga "UBIJU"
14:30 Ispovesti Manekenka otvorila dušu i progovorila o ZLOSTAVLJANJU i porocima: Sa 18 godina se nije TREZNILA, a danas sa 30 ima preko PET ozbiljnih DIJAGNOZA
14:45 Ispovesti Dobila TORTU na poklon, a kad je isekla uledilo je JEZIVO iznenađenje: Mnogi misle da su u pitanju VRADŽBINE!
22:30 Ispovesti Osveta DECENIJE: Dečko je prevario, a ona je uradila nešto zbog čega se svima POVRAĆA!
20:59 Porodica MLADIĆ i devojka su se VENČALI: Nakon 20 godina našli su staru FOTOGRAFIJU i otkrili neverovatnu ISTINU!
17:05 Porodica Ima 32 godine i 12 DECE: Ljudi se pitaju da li je čula za KONTRACEPCIJU, a ovo je njen ODGOVOR!
16:30 Ispovesti Bila je na APARATIMA, a doktori su rešili da ih ISKLJUČE: Majka je primetila nešto NEVEROVATNO, ovome se niko nije NADAO!
22:01 Lepota i Moda Frizure za žene 50+ koje instant podmlađuju: Za jednom su Srpkinje već odlepile, izgledaćete kao boginje
21:40 Poznati Anđelina Džoli je bivša snaja iz pakla: Roditelji Breda Pita sad kunu dan kad su je upoznali, a nekada su je "dizali u nebesa"
21:15 Horoskop Datum venčanja utiče na sudbinu vašeg braka: Evo u kojim slučajevima označava propast, a u kojima će samo "teći mled i mleko"
20:49 Poznati "Možete mi uzeti bilo šta drugo, ali majčinstvo ne": Anđelina Džoli progovorila o svojoj deci sa kojima je izuzetno vezana
20:34 Zdravlje Dragan Marković Palma je bolovao od ove teške bolesti: Pre nekoliko meseci saznao strašnu dijagnozu
20:23 Ispovesti Naručila ogrlicu sa Temu-a, ali kad je stigao paket zanemela je od užasa: Umesto prelepog nakita, videla pravu grozotu!