10:25 Ispovesti Otac ih je brutalno ZLOSTAVLJAO: Zbog svog HIRA ćerku je svaki dan MERIO, pa joj dao i da potpiše užasavajući UGOVOR!
20:50 Ispovesti Priča koja ledi krv u žilama: Sa samo 11 je kidnapovana usred dana, kidnaperu je rodila decu, a evo kako je uspela da POBEGNE nakon 18 godina
08:00 Ispovesti Naše BAKE su ovo radile SVAKODNEVNO, a nju su zbog toga RAZAPELI: Ova mlada žena sada ima poruku za sve DUŠEBRIŽNIKE!
13:42 Ispovesti Bolje da mu NIKAD ništa nisu POKLONILI: 27 godina je radio u FIRMI, a ono što je dobio kao NAGRADU, zgrozilo je ceo SVET!
16:20 Ispovesti Mislila je da joj je dečko NESTAO: Kada je pokrenula istragu, ono što je saznala je ostavilo bez teksta
21:15 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Nakon što se ČETIRI dana drogirala, medicinska sestra je došla na posao, a onda se čuo samo VRISAK nesrećne majke
15:30 Ispovesti Klasična SRPSKA DRESIRANA keva, ćale ALKOS, a za sebe sam mislio da sam ČUDOVIŠTE: Ovo je ispovest gej muškaraca, a njegova priča je potresla Balkan!
14:45 Ispovesti Ostala je potpuno sama, sa dvoje DECE mlađe od TRI godine: Stalno pričaju o TATI, Marku stalno šalju poljubce na NEBO!
21:00 Ispovesti Zaplakala je ugledavši verenički prsten, a potom završila u bolnici: Ovo što mi je dao je, malo reći ODVRATNO!
10:29 Ispovesti Zbog SUPSTANCE koju MLADI koriste na ŽURKAMA njemu su pluća EKSPLODIRALA: Niko ne ZNA kakve su posledice, a lekri tvrde da je čudo što je ostao ŽIV!
23:00 Ispovesti Otišao je na prvi SASTANAK sa devojkom i sve je bilo SJAJNO: Pojavio se drugi MUŠKARAC i stvari su IZMAKLE kontroli, nećete veorati šta je SAZNAO!
22:01 Lepota i Moda Frizure za žene 50+ koje instant podmlađuju: Za jednom su Srpkinje već odlepile, izgledaćete kao boginje
21:40 Poznati Anđelina Džoli je bivša snaja iz pakla: Roditelji Breda Pita sad kunu dan kad su je upoznali, a nekada su je "dizali u nebesa"
21:15 Horoskop Datum venčanja utiče na sudbinu vašeg braka: Evo u kojim slučajevima označava propast, a u kojima će samo "teći mled i mleko"
20:49 Poznati "Možete mi uzeti bilo šta drugo, ali majčinstvo ne": Anđelina Džoli progovorila o svojoj deci sa kojima je izuzetno vezana
20:34 Zdravlje Dragan Marković Palma je bolovao od ove teške bolesti: Pre nekoliko meseci saznao strašnu dijagnozu
20:23 Ispovesti Naručila ogrlicu sa Temu-a, ali kad je stigao paket zanemela je od užasa: Umesto prelepog nakita, videla pravu grozotu!