12:15 Ispovesti Lea (17) je preminula ubrzo po povratku sa ODMORA: Dijagnostifikovana joj je RETKA bolest, nije joj bilo spasa!
10:31 Ispovesti Napravila je mužu IZNENAĐENJE, skinula se i pokrila balonima: U sledećem trenutku se našla u kolima HITNE POMOĆI, a dijagnoza ih je ŠOKIRALA
11:45 Ispovesti Penzionerka je pozvala hitnu pomoć zbog GUŠENJA: Kada je ekipa stigla, ostali su bez reči i odmah pozvali POLICIJU
15:35 Ispovesti Alergičan na EMOCIJE: Smeh ili tuga mogu da je ubiju - Ja sam kao tempirana bomba koja otkucava
10:25 Ispovesti Otac ih je brutalno ZLOSTAVLJAO: Zbog svog HIRA ćerku je svaki dan MERIO, pa joj dao i da potpiše užasavajući UGOVOR!
20:50 Ispovesti Priča koja ledi krv u žilama: Sa samo 11 je kidnapovana usred dana, kidnaperu je rodila decu, a evo kako je uspela da POBEGNE nakon 18 godina
08:00 Ispovesti Naše BAKE su ovo radile SVAKODNEVNO, a nju su zbog toga RAZAPELI: Ova mlada žena sada ima poruku za sve DUŠEBRIŽNIKE!
13:42 Ispovesti Bolje da mu NIKAD ništa nisu POKLONILI: 27 godina je radio u FIRMI, a ono što je dobio kao NAGRADU, zgrozilo je ceo SVET!
16:20 Ispovesti Mislila je da joj je dečko NESTAO: Kada je pokrenula istragu, ono što je saznala je ostavilo bez teksta
21:15 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Nakon što se ČETIRI dana drogirala, medicinska sestra je došla na posao, a onda se čuo samo VRISAK nesrećne majke
15:30 Ispovesti Klasična SRPSKA DRESIRANA keva, ćale ALKOS, a za sebe sam mislio da sam ČUDOVIŠTE: Ovo je ispovest gej muškaraca, a njegova priča je potresla Balkan!
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari