18:30 Poznati Iskrena ispovest Džulije Foks: Nije bila ni PUNOLETNA kada je postala ovisnica o HEROINU, a onda se dogodila užasna TRAGEDIJA
13:18 Ispovesti Nikada nećete pogoditi koliko Linda ima GODINA: Nema osobe koju ISTINA nije zapanjila, svi se pitaju kako joj je pošlo za rukom da izgleda kao DEVOJČICA
08:50 Porodica Nisam znala da sam TRUDNA dok nisam otišla u TOALET: Sve se odigralo jako brzo, mislila sam da HALUCINIRAM
17:52 Ispovesti Otišla sam na SAHRANU i shvatila da je moj BRAK iluzija: Zbog JEDNE stvari, razvela sam se od MUŽA dve godine kasnije
10:00 Porodica Otišla na rutinsku proceduru, a završila na intenzivnoj nezi: Ono što je zadesilo ovu četrdesetogodišnjakinju, retko ko da preživi
18:30 Ispovesti Toaleti su bili UŽASNI, a o tamponima sam mogla da SANJAM: Kajli je provela više od 800 dana u iranskom zatvoru, a sada je ispričala o tom PAKLU
12:09 Ispovesti Poštarki preti ZATVOR: Preko 1.000 pošiljki nije isporučila, a njena opravdanja pred sudom su jako BIZARNA
09:10 Ispovesti Sve je počelo groznicom: Atipični simptomi su otkrili rak debelog creva koji je već METASTAZIRAO
22:35 Porodica Trovao je svoju TRUDNU ženu: Evo kako je uspela da spasi SEBE i svoju još nerođenu bebu
21:32 Ispovesti Videla sam njegove prestravljene oči, nije mogao da izgovori ni reč: U poslednjem trenurku je SPASILA život svom sinu, a sada upozorava RODITELJE
19:23 Ispovesti Sa 23 GODINE je otišla na OPERACIJU jer nije želela decu: "Svesna sam svoje sebičnosti, ali DECA nisu MODNI dodatak"
16:28 Ispovesti Nakon porođaja svoje dete više NIKADA nije videla: Skoro 80 godina kasnije, pronašla je njegov grob
17:58 Lepota i Moda Ženo, koga lažeš? Paris Hilton priznala da nikad nije otišla pod nož zarad lepote, već da ovako održava mladolikost
17:30 Zdravlje Nikada na prazan stomak: Izbegavajte ovih 5 stvari pre jela, niste ni svesni šta mogu da urade vašem organizmu
17:02 Poznati Žizel Bundšen u petoj deceniji izgleda duplo mlađe: Evo kako manekenka održava zategnutu figuru, čak i u drugom stanju
16:45 Dom i saveti Narendajte sir kao pravi profesionalac: Ovaj trik će vam posao olakšati 100 puta, poželećete da ga ponovite češće
16:24 Lepota i Moda Zategnut stomak, isklesani mišići i bujne grudi: Poznata glumica objavila svoju fotku staru 20 godina, suvišno je reći da je brutalno izgledala
15:57 Poznati Ni duplo mlađe kolege ne mogu da mu stanu na crtu: Bred Pit se u 61. godini razgolitio i pokazao telo Apolona