07:45 Ispovesti Počela je da me hvata nesvestica koju je pratio jak bol u glavi: Žena je do detalja opisala svoju borbu sa opakim tumorom
18:00 Ispovesti Ona ima 23 GODINE, a njen DEČKO je u OSMOJ deceniji: Planiraju BRAK, a žene joj poručuju da će postati njegova MEDICINSKA sestra
14:18 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Katarina je mislila da njena BEBA ima problema sa stomakom, umrla joj je na rukama posle SEDAM dana zbog ove dijagnoze
18:30 Poznati Iskrena ispovest Džulije Foks: Nije bila ni PUNOLETNA kada je postala ovisnica o HEROINU, a onda se dogodila užasna TRAGEDIJA
13:18 Ispovesti Nikada nećete pogoditi koliko Linda ima GODINA: Nema osobe koju ISTINA nije zapanjila, svi se pitaju kako joj je pošlo za rukom da izgleda kao DEVOJČICA
08:50 Porodica Nisam znala da sam TRUDNA dok nisam otišla u TOALET: Sve se odigralo jako brzo, mislila sam da HALUCINIRAM
17:52 Ispovesti Otišla sam na SAHRANU i shvatila da je moj BRAK iluzija: Zbog JEDNE stvari, razvela sam se od MUŽA dve godine kasnije
10:00 Porodica Otišla na rutinsku proceduru, a završila na intenzivnoj nezi: Ono što je zadesilo ovu četrdesetogodišnjakinju, retko ko da preživi
18:30 Ispovesti Toaleti su bili UŽASNI, a o tamponima sam mogla da SANJAM: Kajli je provela više od 800 dana u iranskom zatvoru, a sada je ispričala o tom PAKLU
12:09 Ispovesti Poštarki preti ZATVOR: Preko 1.000 pošiljki nije isporučila, a njena opravdanja pred sudom su jako BIZARNA
09:10 Ispovesti Sve je počelo groznicom: Atipični simptomi su otkrili rak debelog creva koji je već METASTAZIRAO
10:20 Dom i saveti Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno
10:00 Dom i saveti Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme
09:42 Lepota i Moda Čudo za rast kose: Pazite da šampon sadrži ovaj sastojak, a evo kako ga još možete uneti u organizam
09:29 Zdravlje Napitak za vitku liniju: Zaboravite na izgladnivanje, ovaj prirodan dodatak piću je neverovatan
09:08 Horoskop Od danas, 16. decembra 3 znaka ulaze u povoljan period: Pare će se lepiti za njih, dolaze iz očekivanih, ali i iz neočekivanih izvora