17:34 Ispovesti "Saznajem da mi sin ima AUTIZAM i svi prijatelji mi okreću LEĐA": Ispovest oca je SNAŽAN udar na Srbe koji su bez trunke EMPATIJE
13:28 Ispovesti Planirao sam da oženim svoju devojku: Saznao sam kojim poslom se bavila i sad se dvoumim
22:10 Ispovesti Imao je 317 kilograma: Lekari su mu rekli da će umreti pre 40. godine, a onda je promenio život iz korena
15:53 Zdravlje Bila je užasnuta kada je saznala da boluje od raka dojke: Zahvaljujući bolesti saznala je šokantnu porodičnu tajnu, mreža laži se naglo odmotala
14:49 Ispovesti "Uhvatio sam SUPRUGU sa komšijinim sinom na delu": Razočarani muškarac sada traži savet da sačuva BRAK
13:42 Ispovesti Zbog NASTAVNICE Anastasije u školi je došlo do RASULA: Mame su poludele zbog njenog MODNOG stila, a evo kako se TATE ponašaju
12:40 Poznati Ostavili su je jer NIJE mogla da ima DECU: Doživela je NAJVEĆU bol, otkrila da boluje od teške bolesti i oprostila se od fanova
12:10 Porodica "Bilo je svega, ima mnogo TRAUMATIČNIH stvari": Muškarac do DETALJA opisao kako je bilo gledati svoju ženu dok se PORAĐA
19:04 Ispovesti Prokletstvo dobitnika LUTRIJE: Najmlađa milionerka priznala da žali što je dobila NOVAC, pobedu ne bi poželela ni najgorem neprijatelju
13:00 Ispovesti Nestala na GODINU dana i promenila život iz korena: Doktorka podelila RECEPT za srećnije i bolje življenje, ovo je radi SVAKOG dana
12:20 Ispovesti Maloletnu Nadu su roditelji prodali kao OVCU: Njena priča je ODJEKNULA svetom, a evo kako je uspela da izbegne udaju
11:50 Ispovesti Šta vam je muškarac s kojim ste u vanbračnoj zajednici? Srpkinje su dale RAZLIČITE odgovore, a za neke je on "rent a kar sa čo'ekom "
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem