13:18 Dom i saveti Ispovest Turkinje koja se udala za Aleksandra: "Otac je doneo odluku o mom preseljenju jer mi je branio da se venčam za Srbina"
09:41 Porodica Napisala sam pismo ljubavnici mog muža: Pozvala me iste sekunde kada ga je pročitala i evo šta mi je rekla
15:45 Poznati Njihovi brakovi su se ekspresno raspali: Domaći poznati parovi koji su se razveli brže nego što su se venčali!
14:30 Porodica Ivanu je muž ostavio BEZ IČEGA posle 25 godina braka: Sudski je morao "debelo" da je obešteti, a jasno je i zašto
19:00 Porodica Ovo je NAJSLAVNIJI bračni par: U BRAKU su 62. godine, a tek da čujete koliko POTOMAKA ukupno imaju!
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
22:00 Porodica Kad su njeni UNUCI u pitanju, jedna BAKA od ovog zahteva ne odustaje: Snaja je BESNA, kaže da čak razmišlja o RAZVODU
16:00 Poznati Ljubavna priča Bobe i Lepe Brene traje već 30 godina: Ona je njemu prva prišla i osvojila jednom rečenicom!
17:30 Dom i saveti Istraživanje će vas IZNENADITI: Evo da li broj intimnih partnera koje ste imali pre BRAKA utiče na rizik od razvoda
13:52 Porodica Saveti za žene iz 1930. godine koje je pisao MUŠKARAC: Evo kakav treba da bude SAVRŠENI muž, ne pristajte na manje
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica
21:07 Poznati Rođeni otac ga je mrzeo iz dna duše: Još kao dečak je zgrnuo milione, ali život ga je samo šibao
20:46 Lepota i Moda A, imala je sve: Slavna manekenka vodila je naizgled savršen život, ali iza sjaja skrivao se pakao