Doručak je prvi oblik energetskog unosa na početku dana, nakon duge noći. Neki ljudi vole doručkovati u prvih nekoliko sati nakon ustajanja, dok drugi radije čekaju kasnije tokom dana kada im se poveća apetit. Ipak, redovni doručak jedna je od važnijih stavki kada liniju želite dovesti do savršenstva. A osim toga, još je važnije kako ćete kombinovati namirnice.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Ističe da doručak mora sadržavati sve glavne nutrijente.
'Belančevine unosimo u obliku jaja, mlečnih proizvoda, nemasnih, visokokvalitetnih suhomesnatih proizvoda. Od ugljenih hidrata najbolji su hleb ili dvopek - ali treba znati da mnoge može da naduje hleb od integralnog brašna ili peciva s raznim semenkama, da imaju više kalorija i više hemije jer su obično napravljene da duže zadrže sježinu', objašnjava nutricionista Branka Mirović.
Takođe objašnjava da treba da vodimo računa i koje mlečne proizvode unosimo u naš organizam, pa savetuje da pojedemo malo uz doručak i sveže povrće.
Bonus video: