Za one koji ne mogu dugo da izdrže na dijeti, preporučujemo brzo mršavljenje sa paradajzom. Dijeta je prilično rigorozna i može se držati najviše 6 dana. Sastoji se od četiri obroka dnevno, dosta vode, kafa i čaj bez šećera su dozvoljeni, hleb (30 grama) samo za doručak. Paradajz možete da jedete svež, kuvan, pečen u rerni ili grilovan.
Prvi i četvrti dan
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Doručak - paradajz salata sa 50 grama sira, maslinovim uljem i bosiljkom, 2 kuvana jaja i 30 grama hleba
Užina - 350 grama sezonskog voća ili čaša soka od paradajza
Ručak – pasta od paradajz sosa (sos od 400 g paradajza ili 350 g paradajz pirea konzervisanog, začini su po želji)
Večera - paradajz supa i povrće, uz dodatak peršuna i 1 kašike pavlake

Shutterstock
Drugi i peti dan
Doručak - grčka salata i 30 grama hleba
Užina - 350 grama sezonskog voća ili čaša soka od paradajza
Ručak – pečeni punjeni paradajz sa spanaćem i pirinčem
Večera - supa od dve glavice seckanog luka izdinstanog na maslinovom ulju, oslić file, dva velika paradajza sa začinima i 1 kašika pavlake.
Treći i šesti dan
Doručak - omlet sa paradajzom, 30 grama hleba
Užina - 350 grama sezonskog voća ili čaša soka od paradajza
Ručak - pileće meso (150 grama) u paradajz sosu sa pečurkama
Napomena: Pre držanja dijete, obavezno se posavetujte sa nutricionistom ili lekarom.
Bonus video: