Zatvorite godinu kako priliči: Uživajte u poslednjim trenutcima po uzoru na Rijanu i Ritu Oru, ovako slavne ikone leškare

Vesti 30.12.2023 18:37 0

Termin betležer (eng. bathleisure) nastao je 2018. godine, a kreirao ga je ,,The Cut"...

Proizvodi od lipe

Shutterstock

Svi imamo svoje rituale koji nam pomažu da se lakše krećemo kroz dan i život uopšte. Drago nam je što su počeli novi trendovi koji slave opuštanje, udobnost i brigu o sebi. Jedan od ovih trendova je kupanje, koje predstavlja kombinaciju kupanja i opuštanja.

,,Bathleisure" je zimski trend koji je prepoznatljiv zbog turbana napravljenog od peškira na glavi, koji simbolizuje bezbrižnost i kućno izdanje, a često ga prate šminka i glamurozni autfit, po uzoru na Rijaninu naslovnicu za sad već davni Vogue iz 2016. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Termin betležer (eng. bathleisure) nastao je 2018. godine, a kreirao ga je ,,The Cut" inspirisan Rijanom i Ritom Orom, čije je glamurozne stilove pratio jedan neobičan detalj - peškir na glavi. Betležer je danas jedan od vodeći Instagram trendova u kojem se žene slikaju dok piju kafu, doručkuju ili se jednostavno odmaraju sa šminkom i peškirom na glavi, a naročito je popularan ovih poslednjih dana stare godine jer simbolizuje vreme koje imamo za sebe, piše 24sedam. 

U ovom užurbanom vremenu, topla kupka je postala ritual nege i vreme koje svaka žena treba da ima samo za sebe. Uz to mogu da idu i čaša vina, mirisne sveće, omiljeni časopis, serija u pozadini ili muzika... Postoji milion opcija! Topla kupka, osim što je spa ritual koji svako može sebi priuštiti, ima i niz zdravstvenih prednosti kao što su: smanjenje stresa, bolji san, ublažavanje bolova (posebno kod menstrualnih ili ovulacionih grčeva), zdravlje kože...

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading