Rijana prošetala novu frizuru: Ona i njen partner u identičnim stajlinzima, ali svu pažnju odneli su njeni sinovi

Olja Jelić Vesti 29.12.2023 16:47 0

Rijana je pokazala svoju novu frizuru dok su ona i dečko A$AP Roki uživali u izletu sa decom u Aspenu u Koloradu.

Rijana

Profimedia

Rijana je pokazala svoju novu frizuru dok su ona i dečko A$AP Roki uživali u izletu sa decom u Aspenu u Koloradu. Pevačicu su uslikali u porodičnom izlasku sa reperom i njihova dva sina.

Nakon što je nosila uglađeni rep brinete na svom Fenti k Puma događaju prošle nedelje, sada se odlučila za duge pletenice. Ona i njen dečko nosili su odgovarajuće sive dukserice, kao i identične bež čizme za sneg.  Duksericu je uparila sa krem blejzerom i širokim, svetlim farmerkama.

Za dodatnu dozu glamura, ponela je par masivnih dijamantskih minđuša. U rukama je nosila telefon, par naočara za sunce i grickalice za njenu decu. Roki je obukao je smeđu i belu bundu, kao i metalik srebrne pantalone.

Četvoročlana porodica je primećena kako izlazi iz svog automobila zajedno sa Rokijem koji drži RZA u jednoj ruci, ali i pruža drugu ruku Rijani. Nakon što su uneli RZA unutra, primećeni su kako iznose bebu Riot iz auta pre nego što su svi zajedno ušli unutra.

Par je počeo da se zabavlja pre tri godine, a prvo dete dobili su u maju 2022.  Od dugogodišnjih prijatelja postali su emotivni partneri nakon što su se zbližili kada se Roki pridružio Rijani na njenoj Dijamantskoj turneji 2013.

Ranije ove godine, osnivačica Fenti Beauti-ja objavila je svoju drugu trudnoću tokom nastupa na Super Bovl poluvremenu u februaru. Par je dočekao dečaka Riota u avgustu.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading