Vežbe za zategnutu zadnjicu: Žene u Srbiji će obožavati ovaj trening, idealne za sve one koje vole da leškare!

Vesti 03.11.2023 18:21 0

Ove vežbe traju samo 3 minuta...

žena

Printscreen/YouTube/Dayana Wang

Ukoliko želite da budete aktivni čim se probudite, ili vam se dopada da u pauzama između leškarenja u krevetu i čitanja knjige malo vežbate, imamo sjajan predlog za vas.

Predstavljamo vam vežbe koje traju samo 3 minuta, rade se u krevetu, a fokusiraju se na zatezanje i oblikovanje zadnjice, odnosno mišića gluteusa. Jedna od dominantnijih vežbi jeste "donkey kick" ili u prevodu "magareći udarci".

 

 

Vežba se izvodi tako što se oslonite se na kolena i ruke. Ruke treba da budu u ravni sa ramenima, a kolena u ravni sa kukovima. Glavu, vrat i kičmu držite u neutralnom položaju. Jednu nogu podignite unazad, tako da vam bude ispravljena i paralelna sa podom, u ovom slučajus a krevetom. Vratite se u početni položaj i ponovite pokret 15 do 20 puta sa jednom nogom, pa sve ponovite i sa drugom. Trebalo bi tokom izvođenja vežbe da osećate kako se gluteus zateže. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Fitnes instruktorka @fitnes_si_ti svakoga dana čitaocima portala Najzena.rs preporučuje po jednu vežbu, koja će im pomoći da se u startu dana osećaju opušteno i urade nešto dobro za svoje zdravlje.Pridružite nam se svakog jutra u 10 časova kako bismo zajedno vežbali i na najbolji moguči način započeli novi dan ❤P.S. Prva vežba vas već očekuje na našem portalu 😃 #fitness #trening #najzena #tiktokserbia🇷🇸 #trend #fyp #najzenasrbije #mrsavljenje #mrsavljenjebezdijete #tiktokserbia ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading